Psiha i seks Moje emocije 20. svibnja 2021.

Tvoja anđeoska poruka za četvrtak

Anđeoska poruka
Foto: Guliver/Shutterstock Anđeoska poruka za danas
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Zagrli svog brata i svoju sestru dijete. Svi dolazite iz istog izvora. Kada grliš sestru ili brata ujedno grliš sebe. Ne postoji odvojenost, ona je iluzija koju stvara um. Svi na Zemlji Jedno ste, svi na Zemlji braća ste i sestre. Ta spoznaja, ta istina stvara Mir, Radost, Ljubav. U toj Istini nasilje ne može postojati. U Istini postoji samo Ljubav, Jednost, Mir, Radost. Teži toj Istini dijete. Sjeti se da jest tako.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      nik4cro

      Malo prije sam komentirao članak o andjelima, ali Vi fakat niste normalni. Tko Vam dozvoljava da ovakve gluposti pišete. Vidjelice iz Medjugorja su mlaka voda za ovo. Užas.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.