Psiha i seks Moje emocije 22. ožujka 2019.

Tvoja anđeoska poruka za petak

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Molitva pomaže. Svaku tvoju riječ mi Anđeli odnosimo Bogu u ruke. Tvoj Bog te čuje i uzvraća ti na svaku tvoju molitvu. Kada ti se čini da nije tako, to je zato što se vrata otvaraju u smjeru u kojem ne gledaš. Odustani od očekivanja dijete i promatraj svijet s povjerenjem. Tada ćeš uvidjeti da je svaka tvoja molitva uslišana. To jest tako.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Vitus

      Prvo i najvažnije, anđeli su Božji sluge. Ne možemo ih izjednačiti s Bogom bez obzira na to što oni izgledaju snažno i božansko. Neki su počeli štovati anđele (vidi Kološani 2, 18). To je pogrešno i čak Božji anđeli ne žele da ih se štuje (vidi Otkrivenje 22, 9).Biblija nas uči da je Sotona bio anđeo koji je pao u grijeh. Ovakve izmišljene poruke dolaze od Sotone, a ovo čini koristeći različite taktike, a jedna od njih je prerušavajući se u anđela svjetla (vidi 2. Korinćanima 11, 14)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.