Psiha i seks Seks i veze 03. studenoga 2016.

Top lista najboljih i najgorih ljubavnika na svijetu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Internet stranica Wayn.com namijenjena je svim osobama koje vole putovati, i na toj se stranici mogu pronaći sve potrebne informacije o zemlji koju namjeravaju posjetiti. Tu se žene čak mogu informirati i o tome kakvi su ljubavnici muškarci u zemlji u koju namjeravaju otputovati.

Najgori Njemci i Šveđani najbolji Talijani i Francuzi

  • Neslavnu titulu najgorih ljubavnika preko 10.000 ispitanih žena dodijelilo je Nijemcima. Ništa boljim ljubavnicima nisu se pokazali ni Šveđani, koji su ocijenjeni kao sebični i prevrše brzi u krevetu.
  • Među najgorim ljubavnicima na svijetu našli su se i Nizozemci koji su prema mišljenju anketiranih žena vrlo grubi u krevetu, a slijede ih Amerikanci koji su ocijenjeni kao dominantni, i Škoti koji su preglasni tijekom seksa.
  • Englezi su na desetom mjestu najgorih ljubavnika budući da ih većina ima prekomjernu tjelesnu težinu, a slijede ih znojni Turci i Grci koji imaju neugodan miris, a zatim previše dlakavi Rusi.
  • Titulu najboljih ljubavnika ponijeli su Talijani, a među onima koji znaju zadovoljiti ženu su i Francuzi, Irci, Južnoafrikanci, Australci, Španjolci, Danci, Brazilci i Kanađani.

7 seks faza u životu svake žene

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.