Psiha i seks Seks i veze 13. ožujka 2019.

Tajne žena koje uvijek dožive orgazam

Foto: Thinkstock Neke žene (uključujući Lady Gagu) izvijestile su da su sposobne pomisliti na orgazam i doživjeti ga. Zvuči li to kao san? Pa, postoji neka znanost koja to podupire
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za većinu žena doživaljavanje vrhunca tijekom seksa nije lako. Možda nisi dovoljno opuštena ili ti misli odlutaju ili ne poznaješ dovoljno dobro svoje tijelo. Koji god razlog bio, stručnjaci za seks imaju nekoliko objašnjenja kako neke žene uvijek dožive vrhunac.

Samozadovoljavanje

Više od polovine žena svoj prvi orgazam doživi masturbacijom. Samozadovoljavanje je najbolji način da upoznaš svoje tijelo i saznaš što te točno uzbuđuje. Vrlo je bitno da točno znaš što te dovodi do ekstaze i da svom partneru pomogneš i podučiš ga.

Uvijek misle na svoju G točku

Osim poznate G točke, žene imaju još tri erogene točke unutar i oko vagine, koje su povezane i stimuliraju klitoris i vrh klitorisa ili G točke koja je gotovo uvijek zaslužna za postizanje vrhunca. Točnije, njena stimulacija.

Seks-Igrice Možda te zanima... Ženski orgazam: zašto izostaje i kako ga prepoznati? Psiha i seks

Ne preskaču predigru

Predigra je vrlo važna i ako traje dovoljno dugo (u zavisnosti od onoga koliko je ženi potrebno) uzbudit će ženu do neviđenih razmjera. Predigra je “tajno oružje” pomoću kojeg će svaki muškarac dovesti svoju partnericu do najboljih orgazama. Ona je uvod u seks i okidač za “gubljenje kontrole” nad umom i tijelom. Masaža, maženje, poljupci, šaputanje, oralni seks… sve je to dio predigre.

Možda te zanima... Oprez, vruće: Postoji čak 11 vrsta orgazama i evo načina kako ih postići Psiha i seks

Otvoreno pričaju što žele i vole

Možda zvuči kao nimalo lak zadatak, ali jedino ako žena otkrije što je uzbuđuje i što je dovodi do vrhunca, njen partner će moći to i sprovesti u djelo. Vrlo je važno da partner zna što te uzbuđuje, što ti godi, a što ne. Zato, nemoj se sramiti već budi iskrena i razgovaraj s partnerom.

Ne stvaraju sebi pritisak da postignu orgazam

Točnije, ako se silno trudiš i očekuješ orgazam svaki put tijekom seksa, sama sebi stvaraš stres i vrlo je vjerojatno da ga nećeš doživjeti. Što si opuštenija i što manje razmišljaš, to ćeš brže i češće doživjeti vrhunac.

2 stvari koje čine ogromnu razliku u seksu

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      namnere

      Ženska viagra - http://thetopleadbit.com/3RZV

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.