Psiha i seks Seks i veze 22. prosinca 2016.

Situacije u kojima je ljubomora opravdana

Ljubomora1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imaš li zaista razloga biti ljubomorna na svog partnera, pročitaj u nastavku i onda ćeš shvatiti kuda zapravo vodi vaša veza i jesi li paranoična.

  • Ako se tvoj dragi ponekad okrene za zgodnom djevojkom, ne moraš se brinuti, ali ako on to čini stalno, jasno mu daj doznanja da te to smeta.
  • Najopasnije je ako tvoj dragi na poslu ima kolegicu koja stvarno dobro izgleda, jer na poslu se uglavnom događaju afere. Kada ga pitaš za nju, obrati pažnju na to pravda li se pred tobom previše, jer ako je tako, onda imaš razloga za brigu.
  • Razmisli ako je on i dalje sa svojom bivšom ostao u dobrim odnosima. To ne mora značiti ništa, jer oni i jesu možda samo prijatelji, ali ako si nesigurna u svoju vezu, dobro provjeri je li među njima sve gotovo.
  • Ako tvoj dragi posjećuje striptiz-klubove, naravno da imaš razloga za ljubomoru, ali i za brigu, jer nijedan muškarac ne može ostati ravnodušan prema nagim ženama koje mu plešu u krilu.
  • Ako se stalno dopisuje s nekim, a ti ne znaš s kim i o čemu, pitaj ga.
  • Ako tvoj dragi ima prijateljice, to je sasvim u redu, ali ako stalno izlazi s njima sam i priređuje im iznenađenja i poklanja puno pažnje, zapitaj se što se tu zapravo događa, posebno ako ih ne poznaješ.

Psihologinja Ljubica Uvodić Vranić objašnjava što se skriva iza ljubomore

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.