Psiha i seks Seks i veze 01. listopada 2016.

Usudi se kliknuti na seks kalkulator i saznat ćeš broj indirektnih partnera!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seks kalkulator temelji se na teoriji ''šest stupnjeva odvojenosti'', koja zastupa tezu da smo svi međusobno povezani kroz šest osoba u našoj okolini, tj. da svatko može doći do svakoga preko šest posrednika. U tekstu potraži link za seks kalkulator i izračunaj broj svojih indirektnihn seksualnih partnera.

Pročitaj više o teoriji ''šest stupnjeva separacije'' i digitalnom zbližavanju.

'Seks i zbližavanje s partnerom putem tjelesnog kontakta je prekrasan, ali moramo biti svjesni da donosi i određene rizike. Neke spolno prenosive bolesti uzrokuju infekcije koje mogu dovesti do neplodnosti i težih bolesti. Ovaj kalkulator je napravljen s ciljem da spolno aktivne osobe dobro razmisle prije upuštanja u nezaštićene odnose s različitim partnerima', kaže stručnjak za žensko spolno zdravlje Brett Worly iz Medicinskog centra na sveučilištu u Ohiou u razgovoru za YahooHealth.

Seks-Partneri | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Koristeći ovaj princip šest stupnjeva, seks kalkulator uzima broj seksualnih partnera koje si imala/imao u određenim godinama života i taj broj množi s brojem bivših partnera od tvojih partnera (statistički broj vjerojatnih partnera), tj. procjenjuje broj osoba u čijem kontaktu si indirektno, prema najvjerojatnijim statistikama bio/ bila izložena preko zajedničkih partnera.

Klikni na seks kalkulator.

Pročitaj sve o sigurnoj kontracepciji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.