Psiha i seks 04. travnja 2016.

Postupci u seksu koji odbijaju muškarce

On_I_Ona_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Možda ti isprobavanje novih poteza i tehnika djeluje kao izazovna ideja, ali preveliko udaljavanje od sigurne, poznate zone može prilično zbuniti (i uplašiti) tvog partnera. Iako postoji puno načina da seks učiniš nezaboravnim, neki potezi mogu izazvati pravu katastrofu u krevetu. Otkrivamo ti što nikako ne bi trebala raditi

Tri stvari koje mogu pokvariti seks

  • Ne stavljaj partnera u centar pažnje - želja i trud da zadovoljiš partnera je jedna stvar, ali isključivo pružanje bez primanja, sasvim je druga, nepoželjna stvar. Neka se i on potrudi oko tebe. Tvoja reakcija i spoznaja da si zadovoljena snažan su stimulans za njegovo uzbuđenje i naravno njegov ego. Zbog ove interakcije, zajednička noć bit će uzbudljivija.
  • Ne fokusiraj se samo na očigledno - uvjerena si da znaš gdje on želi da ga dodiruješ, ali činjenica je da postoji više od jedne (do dvije) muške erogene zone. Pruži mu kompletno tjelesno iskustvo - uključujući vrat, uši, bradavice. On neće moći predvidjeti tvoj sljedeći dodir, a ova slatka neizvjesnost će svakako pojačati njegovo zadovoljstvo, a zauzvrat i tvoje.
  • Ne budi previše razuzdana -  možda ti isprobavanje novih poteza i tehnika djeluje kao izazovna ideja, ali preveliko udaljavanje od vaše sigurne, poznate zone može prilično zbuniti (i uplašiti) tvog partnera. Zapamti da su komunikacija i bliskost ključne riječi za zadovoljstvo u seksu. Sasvim je u redu da se držiš jednostavnih stvari. No, nismo svi isti, i ne odgovaraju svima iste stvari u seksu. Razgovaraj s partnerom, neka ti on kaže što voli.

Pročitaj 11 savjeta slavne ginekologinje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.