Psiha i seks Moje emocije 12. kolovoza 2022.

Saznaj što posljednji Supermjesec ove godine donosi za tvoj horoskopski znak

Foto: shutterstock Posljednji Supermjesec ove godine naći će se u znaku vodenjaka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nalazimo se u jeku sezone lava i na vrhuncu ljeta, a danas nas očekuje i posljednji Supermjesec ove godine s kojim dolaze i velike promjene.

Današnji pun Mjesec naći će se u slobodoumnom znaku vodenjaka. Ova inovativna i individualistička mjesečeva energija nadahnut će te da izađeš iz uobičajenih okvira i oslobodiš svoju dušu od emocionalnih okova koji te sputavaju da budeš najbolja verzija sebe. Odustani od svojih pravila i osmisli kako možeš krenuti na novi put u svom životu, čak i ako to znači da ćeš učiniti nešto neočekivano ili ići protivno svim načelima. Pripremi svoje buntovničko srce jer će ovaj puni Mjesec donijeti velike promjene.

Energija vodenjaka gotovo uvijek donosi nešto neočekivano, ali ta je vibracija još više pojačana pod Supermjesecom. Moglo bi doći do nekih emocionalnih iznenađenja ili kriza koja zahtijeva nagle promjene u načinu na koji pristupaš stvarima. Pod tim mjesečevim zrakama koje stvaraju promjene, htjet ćeš pobjeći od svega što te ograničava. Sada je vrijeme da pokažeš svoje prvo lice i oslobodiš se od tereta očekivanja drugih ljudi.

Ovan

Rijetki se mogu mjeriti s tvojim neustrašivim sposobnostima vodstva, a ovaj pun Mjesec od tebe traži da pojačaš i iskoristiš tu moć za dobrobit ljudi. Dok te je vatrena strast sezone lava usmjerila na osobne ciljeve, sada je dobro vrijeme da otvoriš svoje srce potrebama svoje zajednice ili društvenih grupa. Kako možeš pronaći zajednički jezik s onima oko sebe i raditi zajedno kako biste napravili razliku? Izazovi sebe da svoju kreativnost primijeniš na bolji cilj.

Bik

Pitanja u vezi s karijerom mogu biti naglašena jer pun Mjesec donosi promjene u tvoj radni život na neočekivan način i zahtijeva svu tvoju pažnju. Ako stvari ne idu prema planovima, pokušaj se prepustiti toku i prihvatiti te promjene. Ključno je ostati otvoren za ove iznenadne promjene ili iznenađenja jer nikad ne znaš kakve bi se uzbudljive prilike mogle pojaviti kao rezultat.

Blizanci

Ovaj pun Mjesec je u tvom elementu zraka pa će se činiti da nove inspiracije dolaze u tvom smjeru. Sada je vrijeme za ozbiljan duhovni rast, širenje tvoje zone udobnosti i prihvaćanje novih načina razmišljanja. Možda ćeš otkriti da se tvoji interesi i težnje sada brzo mijenjaju, a jedan razgovor mogao bi probuditi strast prema nekoj novoj temi. Slijedi ove trenutke uzbuđenja i riskiraj kako bi tvoja želja bila zadovoljena.

Rak

O kojim vezama, prekršenim obećanjima ili osobnim dugovima razmišljaš u posljednje vrijeme? Sada je vrijeme da se počneš oslobađati svih emocionalnih ili financijskih tereta koji su te sputavali. Poduzmi korake za izgradnju neovisnosti u svom životu tako što ćeš priznati svoje probleme ljudima koji su ti najbliži ili raditi na "otplati" svega što duguješ drugima. 

Lav

Iako još uvijek traje sezona tvog horoskopskog znaka, ovaj pun Mjesec će te izazvati da uložiš energiju i u svoja najbliža partnerstva. Pod ovim kozmičkim uvjetima, dinamika odnosa mogla bi se brzo promijeniti, a iznenadne promjene mišljenja mogle bi te dovesti u stanje preispitivanja. Pokušaj svim trenucima pristupiti s objektivnošću i logikom te razgovaraj o stvarima i fokusiraj se na svoje potrebe kako bi potencijalni problemi prošli bezbolno.  

Možda te zanima... Što vladavina lava donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

Djevica

Voliš urednu i organiziranu rutinu, ali tvoja promjenjiva priroda zodijaka doći će do izražaja jer bi puni Mjesec mogao uzdrmati tvoj svakodnevni život. Nove radne ili osobne obveze mogu se iznenada pojaviti, prisiljavajući te da preispitaš kako strukturiraš svoje vrijeme i u potpunosti promijeniš svoj kalendar. Iako se sada može činiti kaotičnim, vjeruj da će ove promjene biti najbolje kada se energija punog Mjeseca slegne.

Vaga

U ovoj sezoni lava fokus je bio na zabavi s prijateljima, ali ovaj puni Mjesec želi da dio te radosne energije usmjeriš i prema svojim osobnim ciljevima. Možda će se pojaviti i iznenadna inspiracija što bi moglo probuditi tvoju želju za nekonvencionalnim projektom ili čak neočekivanom romantičnom vezom. Prikloni se onome što te veseli i uzbuđuje, čak i ako to nije dio tvoje svakodnevice.

Škorpion

Proteklih nekoliko tjedana tvoj fokus je bio samo na poslu, ali ovaj puni Mjesec privremeno privlači tvoju pozornost na osobnije stvari. Neočekivana previranja u tvom osobnom životu ili iznenadne promjene u tvojoj životnoj situaciji ili obiteljskoj dinamici mogli bi te natjerati da usredotočiš više na privatni život. Nemoj dopustiti da te emocije preuzmu dok prolaziš kroz probleme, već se usredotoči na široku sliku što će ti pružiti perspektivu koja ti je potrebna.

Strijelac

Drži svoje uši, srce i um širom otvorene sada jer ovaj puni Mjesec donosi svakakva iznenađenja. Neočekivane vijesti ili slučajni  susreti mogli bi promijeniti tvoju trenutnu putanju i donijeti uzbudljive prilike da se izraziš na nove načine, stoga se nemoj bojati odmah uskočiti u nešto novo. Sada je vrijeme da slijediš svoje srce. Tvoja vjernost prema onome što jesi je važna, čak i ako se ono što jesi mijenja iz minute u minutu. 

horoskop Možda te zanima... Horoskop za kolovoz za sve znakove Psiha i seks

Jarac

Pun mjesec uvijek je pun emocija, ali zbog ovog bi fokus mogao biti na tvojim financijama. Bilo da se radi o iznenadnom izdatku ili iznenadnom dobitku, bilo bi dobro da promotriš svoje navike trošenja jer ćeš jedino tako moći upravljati svim poteškoćama koje ti se nađu na putu. Ako tražiš povišicu ili novi posao, također možeš naići na neočekivane prilike da povećaš svoju zaradu, stoga spremno iskoristiti priliku da podebljaš svoj bankovni račun. 

Vodenjak

Ovaj puni Mjesec nalazi se u tvom horoskopskom znaku pa možeš očekivati velike promjene. Tvoj identitet i predstavljanje svijetu mijenjaju se brzinom svjetlosti, a tvoj osobni rast brži je nego ikad prije. Prihvati svoj prirodno buntovnički duh dok istražuješ ovaj inovativni novi teritorij i nemoj se bojati ići protiv pravila. Tvom nekonvencionalnom duhu treba prostora za rast.

Ribe

Ovaj puni Mjesec mogao bi izgledati kao fantazija, a ta vrsta sanjivog carstva je upravo mjesto gdje možeš pokazati svoje pravo "ja". Drži svoje oči otvorenima jer iznenada možeš otkriti novi pristup kada je u pitanju emocionalno iscjeljenje ili mistična veza. Provedi neko vrijeme u svom društvu kako bi duhovna otkrića u potpunosti i otvoreno mogla biti prihvaćena. 

Možda te zanima... Što možeš očekivati u ostatku godine prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.