Psiha i seks Moje emocije 24. veljače 2021.

Ribe o sebi misle da su spiritualne, a u stvarnosti su...

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ribe o sebi vole misliti kao o spiritualnim, senzualnim, dubokim osobama stvorenim da istraže i shvate dublji smisao života na Zemlji i izvan nje, ali u stvarnosti one su vjetropiri s glavom u oblacima.

Koliko pažnje posvećuju vlastitim emocijama, čovjek bi od Riba očekivao da su majstori psihologije ili bar da im emocionalna inteligencija nije toliko skromna, ali nažalost ništa od toga, piše news24 i otkriva smiješnu stranu Zodijaka.

Prijateljstvo

Iako uživaju reputaciju dobrih slušatelja, ako se malo bolje zagledaš u njihove vodenaste oči, vidjet ćeš da su fokusirane na čestice koje lete zrakom i da ih tvoj monolog ubacuje u gotovo pa katatonično stanje. Čim zastaneš u svojoj priči da udahneš malo zraka one će te prekinuti i pitati: "i kako se osjećaš vezano za to?", bez da su zaista čule ijednu riječ od mnogih koje si izgovorila. Ribe nisu pretjerano talentirane za vođenje razgovora, ali zato bez problema i pardona citiraju rečenice iz svojih omiljenih filmova. Ako ti to kojim slučajem dozlogrdi pa se neceremonijalno riješiš svog prijatelja ili prijateljice Ribe, ne brini hoće li se ljutiti i tjerati inat osvete sve do tvoje smrti. Ribe su naprosto suviše neučinkovite i slabe da bi ostvarile svoje psihotične fantazije i prijetnje.

Možda te zanima... Počelo je razdoblje Riba, evo kako će utjecati na sve znakove Psiha i seks

Posao

Ribe su u oblacima i prema tome neorganizirane pa nisu funkcionalne na autoritativnim pozicijama, ali ni na onima gdje trebaju slušati autoritete. Ali unatoč tome imaju neki skriveni prirodni talent da uspiju u onome što zamisle pa često uspješno vode neke svoje male biznise. Idealan posao za Ribe bio bi na praznoj svemirskoj stanici na kojoj prate stanje o zagađenju zraka na ogromnom monitoru i upozoravaju nadređene o mogućoj životnoj ugrozi. Nažalost takvi poslovi se ne nude uopće tako da će za sada Ribe morati ostati raditi na Zemlji.

Možda te zanima... 5 razloga zašto su Ribe odlični prijatelji i partneri Psiha i seks

Ljubav

Zbog nekog nepoznatog razloga Ribe imaju puno ljubavnika, bit će da mnoge ljude privlači njihov smušeni šarm. Osim toga ni one nisu previše izbirljive jer njihova mašta može lako nadopuniti nečije objektivne nedostatke. Iako vole eksperimentirati u seksu, one zapravo i nisu jako seksualne. Često će se odlučiti isprobati nešto (primjerice tebe) zatim ti dati nogu kako bi isprobale nešto drugo, što vjerojatno mrze i kad iskušaju sve opcije, mnoge Ribe će se odlučiti za život bez seksa.

Možda te zanima... Sve što trebaš znati o ženama i muškarcima rođenim u znaku Ribe Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.