Psiha i seks Moje emocije 08. ožujka 2023.

Ribe o sebi misle da su duhovne, no je li to baš tako piše u antihoroskopu

žena
Foto: shutterstock Ribe o sebi vole misliti da su duhovne
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ribe o sebi vole misliti kao o spiritualnim, senzualnim, dubokim osobama stvorenim da istraže i shvate dublji smisao života na Zemlji i izvan nje, ali u stvarnosti one su vjetropiri s glavom u oblacima.

Koliko pažnje posvećuju vlastitim emocijama, čovjek bi od riba očekivao da su majstori psihologije ili bar da im emocionalna inteligencija nije toliko skromna, ali nažalost ništa od toga.

Prijateljstvo

Iako uživaju reputaciju dobrih slušatelja, ako se malo bolje zagledate u njihove vodenaste oči, vidjet ćete da su fokusirane na čestice koje lete zrakom i da ih vaš monolog ubacuje u gotovo pa katatonično stanje. Čim zastanete u svojoj priči da udahnete malo zraka one će vas prekinuti i pitati: "i kako se osjećate?", bez da su zaista čule ijednu riječ od mnogih koje ste izgovorili. Ribe nisu pretjerano talentirane za vođenje razgovora, ali zato bez problema i pardona citiraju rečenice iz svojih omiljenih filmova. Ako vam to dosadi i pokažete to ribe se neće naljutiti jer su naprosto suviše neučinkovite i slabe da bi ostvarile svoje psihotične fantazije i prijetnje.

Posao

Ribe su u oblacima i prema tome neorganizirane pa nisu funkcionalne na autoritativnim pozicijama, ali ni na onima gdje trebaju slušati autoritete. Ali unatoč tome imaju neki skriveni prirodni talent da uspiju u onome što zamisle pa često uspješno vode neke svoje male biznise. Idealan posao za Ribe bio bi na praznoj svemirskoj stanici na kojoj prate stanje o zagađenju zraka na ogromnom monitoru i upozoravaju nadređene o mogućoj životnoj ugrozi. Nažalost takvi poslovi se ne nude uopće tako da će za sada ribe morati ostati raditi na Zemlji.

Horoskop Ribe Možda te zanima... 5 razloga zašto su ribe odlični prijatelji i partneri Psiha i seks

Ljubav

Zbog nekog nepoznatog razloga ribe imaju puno ljubavnika, bit će da mnoge ljude privlači njihov smušeni šarm. Osim toga ni one nisu previše izbirljive jer njihova mašta može lako nadopuniti nečije objektivne nedostatke. Iako vole eksperimentirati u seksu, one zapravo i nisu jako seksualne. Često će se odlučiti isprobati nešto (primjerice vas) zatim vam dati nogu kako bi isprobale nešto drugo, što vjerojatno mrze i kad iskušaju sve opcije, mnoge ribe će se odlučiti za život bez seksa.

Ribe Možda te zanima... Ribe: Karakteristike, zdravlje, ljubav, posao Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.