Psiha i seks 26. studenoga 2020.

Razdoblje Strijelca: Saznaj što donosi tvom znaku

Foto: Getty Images Razdoblje strijelca traje od 22. studenog do 21. prosinca 2021. godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razdoblje Strijelca, započinje 22. studenog i završava solsticijem, 21. prosinca te donosi mnoštvo novih spoznaja i dinamičnu vibraciju. Saznaj kako je najbolje iskoristiti.

Stiglo je razdoblje Strijelca 2020. godine! Sunce 21. studenog ulazi u promjenjivi vatreni znak Strijelca, započinjući čitav mjesec avanture, istraživanja i uzbuđenja sve dok ne započne razdoblje Jarca 21. prosinca. To je prijeko potreban odmor nakon tmurne, sumorne škorpionske vladavine. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac, sada konačno imaju priliku zablistati, dok će se promjenjivi znakovi Blizanci, Djevica i Ribe morati truditi održati korak s brzim tempom razdoblja Strijelca.

Trenutno koristiš sve što se naučila o sebi i svojim vezama tijekom razdoblja Vage i Škorpiona i krećeš prema nečem novom. Ovo razdoblje donosi nova uzbuđenja u tvoj život. Strijelac je znak putovanja i visokog obrazovanja, pa bez obzira ideš li na stvarno putovanje ili gledaš sve Netflixove dokumentarce, možeš računati da ćeš svaki dan naučiti nešto novo. Strijelac je također poznat po svojoj ambiciji i ljubavi prema promjenama. Napuštanje zone udobnosti - bilo da samo isprobavaš novu vrstu jela za večeru ili se javljaš na novi posao sada je mnogo lakše. Strijelcem vlada Jupiter, najveći planet Sunčevog sustava. Upravlja obiljem i širenjem, tako da je bezgranični rast i proširivanje vidika što je više moguće jedan od tvojih najvećih prioriteta ovog razdoblja.

Strijelac također ima prikrivenu opsesiju da uvijek bude „u pravu", pa čak i manja neslaganja mogu ga dovesti do eksplozije. Strijelac je nespretan, ponekad nepromišljen znak, stoga pokušaj biti precizna i posebno promišljena kad govoriš.

Razdoblje Strijelca 2020. podudara se s pomrčinom. 2020., pa bi stvari mogle postati malo kaotične. Ali općenito, ovo vatreno doba godine izvrsno je za istraživanje novih mjesta, učenja novih predmeta i započinjanja novih veza. Strijelčeve vibracije pomažu ti da shvatiš da u svakom razgovoru, interakciji ili svakodnevnoj aktivnosti nema baš ništa svakodnevno. Sve je sada novo iskustvo, a na tebi je da ga učiniš čarobnim!

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Ovan

Trenutno je putovanje veoma teško organizirati, ali ako uspiješ posjetiti neko novo mjesto (čak i ako je to samo šetnja novom ulicom) u osnovi ti je novo iskustvo zajamčeno. I dok si kod kuće sigurna i u ugodnom okruženju, glavna tema je "visoko obrazovanje". Čak i ako nisi student i dalje se možeš otvoriti svim vrstama novih znanja i iskustava. Budući da želiš podijeliti sve to činjenice i priče s drugima i oni zaista žele slušati, potrudi se da izbjegneš dominaciju u svakom pojedinom razgovoru!

Bik

Ovo doba godine je super-sparno za tvoj znak. Osma kuća intimnosti tvog grafikona se aktivira, a ti počinješ duboko zaranjati u svoje najznačajnije veze. Seks postaje više erotičan i senzualan, a ti postaješ otvorenija za isprobavanje nečeg novog u krevetu. Također naučit ćeš mnogo o sebi! Razumiješ uloge koje drugi igraju u tvom životu i koliko utječu na tebe kao pojedinca.

Blizanci

Sezona Strijelca  je sezona promjene za vas, Blizanci. Kad god tvoj suprotni znak (a to je Strijelac) ima bilo kakvo kozmičko djelovanje u sebi, to izravno utječe na tvoje odnose. Poprimaš optimističniji način razmišljanja kada je riječ o odnosima – intimnim vezama, poslovnom partneru i ljudima s kojima se družiš. Fokusirat ćeš se na uspostavljanje i jačanje dobrih veza, a također imat ćeš mogućnosti prekinuti loša prijateljstva i drame u svom životu. Ako si slobodna bit ćeš spremna za druženja, a ovo je sjajno vrijeme da upoznaš nekog novog. Ako si u vezi, odlično je vrijeme da počnete razgovarati o useljenju, braku ili na neki drugi način nadogradite vašu vezu.

Rak

Tvoj glavni fokus ovog mjeseca je posao. Sezona Strijelca mogla bi biti veoma kaotična, ali ako sada prihvatiš motivirane, proaktivne osobine Strijelca, na poslu možeš zaista mnogo napredovati. Možda još nećeš dobiti taj veliki bonus ili promociju, ali savršeno je vrijeme da ozbiljno impresioniraš sve u uredu. Također puno više pažnje posvećuješ svom zdravlju i svakodnevnoj rutini. Ako ne vodiš pretjeranu brigu o sebi (a to uključuje i fizičku i mentalnu dobrobit), sada je najbolje vrijeme da započneš s ulaganjem u sebe. Produktivne navike koje sada postaviš, trajat će dugo, dugo. 

Lav

Ovaj mjesec je jedna velika zabava za tvoj znak! Strijelac je vatreni znak poput tebe i zagrijava zonu tvoje karte koja upravlja ljubavlju, seksom i zabavom …trebam li reći više? Pustolovne osobine Strijelca čine da se osjećaš puno otvorenijom za začinjavanje svog života uključivanjem novih ljudi, novih položaja, novog svega. Razmetanje vrućim donjim rubljem ili zabavnim novim igračkama jedna je od najboljih aktivnosti u ovo doba godine - samo pripazi na svoj bankovni račun! Ovo je najbolje doba godine za koketiranje i zabave!

Djevica

Tvoj znak malo propušta teme o avanturama i istraživanjima u razdoblju Strijelca jer se u ovo doba godine osjećaš zatvorenije nego ikad prije. Ovo je ozbiljno vrijeme za samorefleksiju. Više komuniciraš sa svojom obitelji, prisjećaš se davno izgubljenih uspomena i počinješ u potpunosti razumjeti koliko su one značajne. Ovo je zaista težak, intenzivan mjesec za tebe. Ako obaviš pravi posao, moći ćeš izvući pozitivne pouke čak i iz svojih najcrnjih uspomena i ostaviti prošlost. Svjesno priznavanje ovih unutarnjih problema omogućuje ti da se odrekneš kontrole koju sjećanja i prošlost imaju nad tobom i taj strijelčev osjećaj slobode za kojim jurite konačno ćeš i stići.

Vaga

Razdoblje Strijelca prilično je aktivno doba godine za sve, ali Vaga zaista poprima sve njegove optimistične, vrckave osobine. Radit ćeš stotinu stvari odjednom, ali obrati pažnju na ono što radiš najbolje - povezuj se s novim ljudima! Uvijek nekome šalješ poruke / zoveš/ šalješ e-poštu, pa čak i sklapaš nove prijatelje. Tvoj je znak potpuno prožet vezama, stoga ćeš  možda biti malo razočarana kad čuješ da su te nove veze samo platonske.

Škorpion

Iako si jako stroga prema sebi, razdoblje Strijelca je vrijeme da poboljšaš sliku o sebi. Aktivira se druga kuća tvog grafikona koja upravlja vrijednostima. Posao postaje sve intenzivniji, a budući da si toliko oštra prema sebi, možda ćeš se osjećati kao da se jednostavno ne možeš nositi s tim, ali zapravo u potpunosti možeš! Strijelčeve motivirane i optimistične vibracije pomažu ti da proguraš sav posao. Tvoje samopoštovanje poboljšat će se kad shvatiš: „Hej, to sam učinila. Ispalo je da sam totalni šef! "

Strijelac

Sretan rođendan!!! Sve osobine koje ljudi vole kod tebe – tvoja iskrenost, pozitivan stav, tvoja velikodušnost, bacaju te u središte pažnje! Možeš lako započeti uspješne nove projekte, avanture, poslove ili veze jer je sada tvoje vrijeme da zablistaš. Tvoj znak odlično prihvaća promjene, zato se pripremi za tone raznolikosti i rasta u svom životu ovog mjeseca. Ali upozorenje: sezona pomrčine uskoro dolazi, a pomrčine su pune iznenađenja.

Jarac

Unatoč vatrenoj, zabavnoj i optimističnoj sezoni sezone Strijelca, otkrit ćeš da je sljedeći mjesec prilično usamljen. Ovaj tranzit za tebe označava vrijeme izolacije i otkrivaš da postoji mnoštvo nedovršenih projekata, nerazriješenih problema i međuljudskih drama koje trebaš izbaciti iz svog života. Ovog mjeseca suočit ćeš se s tim neriješenim problemima. Spavaj, meditiraj, opusti se i obrati pažnju na svoje snove. Unutarnji rast jednako je važan kao i onaj materijalan. Do trenutka kada sezona Jarca započne, potpuno ćeš se promijeniti i svu “prtljagu” koja te mučila, ostavit ćeš u prošlosti.

Vodenjak

Ti si jedan od najdruželjubivijih znakova, a ovo doba godine temelji se na stvaranju novih veza. U osnovi, uspijevaš u tome! Provodiš mnogo vremena sa svojom obitelji, ali upoznaješ i mnogo novih prijateljskih lica. Strijelac je znak putovanja na velike udaljenosti, to zapravo nije moguće ove godine, ali možeš se se posvetiti učenju novog jezika ili gledanju novih filmova.

Riba

Sav posao koji si radila tijekom protekle godine sada dostiže vrhunac. Tvoja karijera, status i reputacija glavne su teme sljedećeg mjeseca. Trenutno su sve oči uprte u tebe, a tvoj šef posebno gleda tvoj rad. Sve velike projekte na kojima si radila  možeš dovršiti i dobiti zasluženu nagradu - što može biti stvarno dobra ili stvarno loša stvar. Budi proaktivna i pokaži svom šefu da se potpuno daješ poslu, a kad se dokažeš, otvoreno izrazi želje za povišicom ili unapređenjem. Ustrajnost je glavni ključ uspjeha ovog mjeseca!

Izvor: www.cosmopolitan.com

Možda te zanima... Žena rođena u znaku strijelca: Što možete očekivati od nje? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.