Psiha i seks 13. srpnja 2022.

Danas je pun Mjesec u Jarcu evo što to znači za svaki horoskopski znak

Foto: shutterstock Pun Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada je u pitanju astrologija, mjesečeve mijene idu ruku pod ruku sa životnim ciklusima. A tijekom punog Mjeseca tvoj unutarnji svijet i emocije najviše dolaze do izražaja. Danas u 19 sati i 38 minuta na nebu će se pojaviti najveći supermjesec ove godine.

Današnji pun Mjesec naći će se u znaku Jarca i natjerat će te da pronađeš sredinu između onoga što je poznato i onoga što se nalazi izvan tvoje zone udobnosti. Radi se o najvećem supermjesecu ove godine zbog čega će biti i najsjajniji. Razmišljat ćeš o promjeni u posljednje dvije godine, kako na osobnoj tako i na općoj razini. Možda ćeš razmišljati o karijernim izborima, kao i o svojoj sposobnosti da omogućiš ravnotežu između svog privatnog i poslovnog života. Ovaj pun Mjesec ne samo da će usmjeriti tvoj fokus na širu sliku, već će također otkriti istinu o tvojim temeljima. Otkrivanje ove istine u početku bi moglo biti zastrašujuće, ali ako prihvatiš to kao priliku za rast i osnaživanje bit će ti lakše. Veći izazov bi mogao biti izlazak iz zone udobnosti. Ipak, postoji prilika da se oslobodiš strahova koje su ti drugi postavili. Evo kako će ovaj pun Mjesec utjecati na tvoj horoskopski znak.

Ovan

Ovaj pun Mjesec pitat ćeš se kako si se promijenila u svom osobnom i profesionalnom životu. Čemu si težila i vidiš li rezultate? Razmisli o tome što te motivira, posebno kada su u pitanju moć, kontrola i prijašnje traume. Mogla bi svoj odnos s roditelja ili s autoritetom gledati iz drugačije perspektive, a velike su šanse da bi upravo ta perspektiva mogla biti povezana s tvojim vrijednostima i osjećajem sigurnosti. 

Možda te zanima... Horoskop za srpanj za sve znakove Psiha i seks

Bik

Svemir funkcionira na misteriozne načine, a današnji pun Mjesec u Jarcu naglasit će tvoju skrivenu stranu kada je u pitanju vjerovanje. Važno je da pobliže proučiš sve, od trenutnog smjera u kojem ideš do iskustava koja su te oblikovala na tom putu. Jesu li se tvoje ambicije i ciljevi promijenili od početka godine? Novi put ili drugačija perspektiva mogli bi ti omogućiti puštanje zastarjele energije koja te je emocionalno, mentalno i duhovno držala u stagnaciji. 

Blizanci

Tvoja partnerstva, bilo osobna, profesionalna ili financijska, pod svjetlima su reflektora ovog punog Mjeseca u Jarcu. Razmisli o proteklih šest mjeseci, posebno o temeljima tvojih transakcija i razmjena jedan na jedan. Jesi li postavila jasne i čvrste granice? Stvari vezane uz moć, kontrolu i manipulaciju mogle bi izaći na vidjelo. Obrati pozornost i na područja u kojima intuitivno osjećaš da ti je oduzeta moć. Moglo bi doći do radikalnih promjena koje bi se mogle dogoditi na podsvjesnoj razini tijekom ovog vremena. Možda ćeš naići i na tajne neprijatelje pa poboljšaj svoje online lozinke i zaštiti svoje podatke.

Rak

Od svih znakova, ti najviše osjećaš utjecaj Mjeseca jer je on tvoj vladajući planet. Zbog njegovog utjecaja, razmišljat ćeš o prošlim vezama koje su sputavale tvoj slobodni duh. Bit će naglašene i teme o moći, kontroli i ljubomori, ali oslobodit ćeš se straha i toksičnosti. Zaslužuješ imati zdrave odnose i ljude koji te podržavaju i paze na tebe pa neka te ne bude strah potražiti ih.  

Možda te zanima... Počinje period raka, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Pun Mjesec stavit će fokus na tvoje dnevne navike i marljivost pa ćeš se zapitati kako si se promijenila i rasla s obzirom na svoj svakodnevni život. Jesi li radila nešto posebno kako bi imala više discipline i strukture u svom životu? Razmisli i o ranim utjecajima na svoj život pogotovo ako se radi o mentalitetu utemeljenom na strahu ili tvojoj potrebi da imaš kontrolu. Bez obzira na sve probleme, imat ćeš priliku proširiti svoju viziju i istražiti svoje horizonte. 

Djevica

Ovaj pun Mjesec utjecat će na tvoju kreativnost i izražavanje, romantiku i projekte što znači da će tvoje unutarnje dijete dobiti priliku za igru. Mogla bi osjetiti energiju vezanu uz strah, manipulaciju i opsesiju, posebno onu koja guši tvoju autentičnost. Također, ono što se može činiti kao neozbiljan rizik ili "predobro da bi bilo istinito", moglo bi se pokazati kao blagoslov. Ostati vjerna željama svog srca. U početku se može činiti teško, ali postoji nešto što će ti pomoći da ponovno izgradiš svoju autentičnost.

Vaga

Radit ćeš stvari na svoj način i nitko te u tome neće spriječiti. Bit ćeš osjećajnija i svjesnija svoje obiteljske dinamike, koliko god pozitivna ili negativna bila. Također bi mogla preispitivati svoje temelje i osjećaj sigurnosti. Bilo da se radi o tvom odnosu s roditeljima ili o tvojoj percepciji sigurnosti, otkriva se nešto što je duboko ugrađeno u tvoju podsvijest. Obiteljska tradicija i struktura možda više neće odgovarati osobi koja postaješ. Ipak, riješit ćeš se svega što te zaustavlja da se potpuno povežeš s nekim drugim.

Škorpion

Bilo da se radi o toksičnom načinu razmišljanja ili onom utemeljenom na strahu, ovaj pun Mjesec riješit ćeš se svog uobičajenog procesa razmišljanja i usmjeriti fokus na dinamiku svojih odnosa. Ovo također uključuje i tvoje kolege pa budi oprezna. Osvrni se na početak godine i pogledaj kako su se tvoje percepcije, komunikacijski stil i okolina promijenili. Neočekivani susret ili partnerstvo mogli bi te iznenaditi, ali dobra vijest je da se nemaš čega bojati. Osloni se na svoju novu stvarnost i vjeruj da svemir radi u tvoju korist. 

Najsretniji znakovi zodijaka Možda te zanima... Prema horoskopu: Ovi znakovi zodijaka imaju posebnu prirodnu karizmu Psiha i seks

Strijelac

Pun Mjesec će istaknuti tvoje financije, vrijednosti i samopoštovanje pa razmisli o svojim sposobnostima zarađivanja novca, navikama trošenja i definiciji sigurnosti. Posebno ćeš osjećati empatiju i suosjećanje kada su u pitanju tvoje intimne veze. Ako nešto utječe na tvoje samopouzdanje i osjećaj sigurnosti, bilo svjesno ili nesvjesno, velike su šanse da se to odražava i na tvoju sposobnost primanja i davanja u odnosima. Ipak, iskoristit ćeš ovu energiju za povezivanje i učvršćivanje svojih dugoročnih veza.

Jarac

Sve oči uprte su u tebe jer se pun Mjesec nalazi u tvom znaku. Skriveni osjećaji i pristup drugima bit će naglašeni tijekom ovog vremena. Zapitaj se što si postigla od početka ove godine i kako to možeš proslaviti. Bit ćeš produktivna i ustrajna u svakodnevnom životu i shvatit ćeš da uspon do vrha ne mora uvijek biti tako sumoran. Neočekivana strast mogla bi se pojaviti u tvom životu ako ćeš svoj um i srce držati otvorenima.

Vodenjak

Ovaj pun Mjesec u Jarcu će osvijetliti tvoje snove, skrivene planove i obrasce, donoseći fokus i emocionalni naglasak na sve, od tvojih tajnih ambicija do onoga što živi u tvom podsvjesnom umu. Kada razmišljaš o svojoj podsvijesti, kako ona utječe na tvoj svakodnevni život? Jesu li usklađeni ili u potpunoj suprotnosti? Ipak, projekti i izražavanje pomoći će ti da pronađeš sklad kada je u pitanju tvoja autentičnost. 

Ribe

Probila si se do vrha, a sada je vrijeme da uživaš u plodovima svog rada. Ipak, zbog punog Mjeseca razmišljat ćeš o svojoj zajednici, prijateljskim odnosima i budućnosti. Kako si rasla i razvijala se s obzirom na svoje ideale i društveni status? Način na koji gledaš na svijet općenito, bilo pozitivno ili negativno, mogao bi utjecati na tvoje društvene odnose s kojima se povezuješ. Razmotri kako bi oni mogli utjecati na tvoju želju za priznanjem ili obrnuto. 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.