Psiha i seks 28. prosinca 2015.

Oralni seks za dulji penis?

Par-Erekcija
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Studija objavljena u časopisu Journal of Sexual Medicine, čiji je cilj bio utvrditi prosječnu veličinu penisa tako da su ih muškarci mjerili tijekom erekcije, pokazala je da veličina može ovisiti i o tome kako je došlo do erekcije. Naime, muškarci koji su do toga došli zahvaljujući oralnom seksu koji im je pružila partnerica prijavili su u prosjeku veću dužinu penisa

Kegelove vježbe za muškarce

Sigurno ste čuli o koristima Kegelovih vježbi za zdravlje i snagu mišića zdjelice kod žena. Te vježbe ne samo da mogu dovesti ženu do snažnijeg orgazma, nego pomažu i da zadržimo mokraću da ne “pobjegne” kad kihnemo ili dok premještamo namještaj u sobi. No mogu biti korisne i muškarcima: nedavne studije pokazale su da muškarci koji pate od prerane ejakulacije Kegelovim vježbama mogu zaustaviti preranu ejakulaciju. U muškoj verziji stišću se mišići međice (između genitalija i anusa).

Zanimljiva studija

Studija objavljena u časopisu Journal of Sexual Medicine, čiji je cilj bio utvrditi prosječnu veličinu penisa tako da su ih muškarci mjerili tijekom erekcije, pokazala je da veličina može ovisiti i o tome kako je došlo do erekcije. Naime, muškarci koji su do toga došli zahvaljujući oralnom seksu koji im je pružila partnerica prijavili su u prosjeku veću dužinu penisa od onih koji su se sami pomučili ili je do erekcije došlo bez takve vrste stimulacije. Naravno, stvar može biti samo u tome da bolje obdareni dečki češće dožive oralni seks, no - dobro je znati.

Doznaj može li penis biti preveliki.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.