Psiha i seks 24. srpnja 2021.

Počela je sezona lava: Kako će utjecati na svih 12 znakova?

Foto: shutterstock Sezona Lavova traje od 22. srpnja do 22. kolovoza
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Počela je sezona vatrenog lava. Narednih mjesec dana Sunce će vladati svim horoskopskim znakovima i dati im dozu samopouzdanja i strasti koja je tipična za lavove. Na svaki znak ta vatrena energija utjecat će drugačije, saznaj što će sve donijeti tebi

Vrijeme je da obrišemo suze koje je donijela sezona rakova i postanemo najsamouvjerenija verzija sebe. Za takvu promjenu zaslužna je sezona lavova koja počinje 22. srpnja i traje sve do 22. kolovoza. Snažna energija lava puna strasti i zabave idealna je za ljetne mjesece. Kombinacija Sunca u lavu i visokih temperatura garantira nam nezaboravno ljeto

Lav je horoskopski znak čiji je vladar Sunce što znači da je ovo vrijeme posebno za sve lavove i lavice, a pomaže i ostalima da oslobode divu u sebi i iskoriste pozitivno razdoblje pred nama. Baš kao što utječe na lavove, Sunce u ovom vatrenom znaku utječe na svaki horoskopski znak malo drugačije. Generalno nas sve čeka jako uzbudljivo razdoblje, no nekima će biti bolje nego drugima. 

Ovan

Ovnovi, ovo je vaše vrijeme! Još jedan vatreni znak osim lava doživjet će pravi preporod u romantičnom svijetu. Sunce ti donosi pregršt novih avantura i prilika koje trebaš iskoristiti. Neka te strast vodi kroz ovaj period jer imaš šansu da ti u život uđe cijeli niz novih i zanimljivih ljudi. 

Bik

Prizemni bikovi rijetko će se upuštati u spontane romantične avanture, ali će ih sezona lavova zato okupati inspiracijom i kreativnošću. Kako je tipičnom biku dom njegovo sveto mjesto, iskoristi ovaj val kreative kako bi mu dala potpuno novi izgled i još više ga prilagodila svojim potrebama. Također je idealno vrijeme za njegovanje postojećih odnosa kako bi postali još stabilniji i snažniji, baš onakvi kakve jedan bik voli. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Bikovi bi sezonu Lavova trebali iskoristiti za uređenje doma

Blizanac

Da su blizanci društveni leptirići već znamo, no narednih mjesec dana ćemo tomu svjedočiti svakodnevno. Sunce u lavu znači da su tvoje komunikacijske vještine još više naglašene i izoštrene što svakako trebaš iskoristiti. Velike su šanse da će tvoj osobni, ali i poslovni kalendar biti prepun događanja koja ćeš obilaziti s velikom dozom radosti. 

Rak

Sezona lava, rakovima donosi prijeko potrebnu dozu samopouzdanja, a to svakako trebaš iskoristiti. Kroz nova poznanstva i odnose još ćeš bolje upoznati sebe i vidjeti koliko zapravo trebaš biti ponosna na sebe i to pokazati drugima. Jednom kada sezona lavova prođe, nemoj taj zanos novootkrivenog samopouzdanja izgubiti - pokušaj ga sa sobom ponijeti kroz cijelu godinu. 

Lav

Lavovi su napokon došli na svoje. Sva svjetla pozornice bit će usmjerena na njih, a tipični lav tako što voli najviše na svijetu. Čak i ako te sezona rakova poljuljala, vrijeme je da si ponovno vratiš samopouzdanje i sigurnost po kojoj si poznata. Svaki dan narednog perioda osjećat ćeš se kao zvijezda, a posebno na svoj rođendan koji bi mogao biti jedna od najzabavnijih do sada. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Uživajte u pozornosti Lavice i Lavovi, ovo je vaše vrijeme

Djevica

Djevice imaju odlično razvijenu intuiciju, ali im ponekad fali malo hrabrosti da ju poslušaju. Sezona lava donosi ti upravo tu dozu hrabrosti i odvažnosti koja ti je nedostajala da u potpunosti iskoristiš svoj potencijal. Ovo je također period kada ćeš najbolje upoznati sebe pa ga zato iskoristi za meditaciju ili druge metode kojima ćeš naučiti slušati intuiciju. 

Vaga

Za vage sezona lavova znači samo jedno - vrijeme je za poslovne prilike koje se ne propuštaju! Bilo da tražiš novi posao ili se želiš upustiti u novi projekt na postojećem poslu, narednih mjesec dana pomoći će ti da doneseš pravu odluku i pokažeš zašto su vage jedan od najmarljivijih horoskopskih znakova. Odlične prilike pronaći ćeš i na zabavama pa tako nemoj zaboraviti na druženje s prijateljima. 

Škorpion

Baš kao i vagama, sezona lavova škorpionima donosi još više uspjeha na poslovnom planu. Za poslovni uspjeh škorpiona bit će zaslužna izražena moć komunikacije tijekom narednih mjesec dana. Vrijeme je da se obračunaš sa svime što te u poslovnom svijetu sputavalo, a možda čak i zatražiš povišicu koju već neko vrijeme priželjkuješ. 

Strijelac

Strijelci, vrijeme je za zabavu! Iako su već najveći avanturisti među horoskopskim znakovima, strijelci će tijekom sezone lavova još teže odoljeti novoj pustolovini. Sada je savršen trenutak za otići na putovanje koje si odgađala godinama ili se odvažiti i započeti novi hobi. Što god napravila, sigurno ćeš uživati. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Vrijeme je da Strijelci odu u dugo očekivanu avanturu

Jarac

Za jarce će naredni period biti odlična prilika da otpuste napetost i probleme koji ih muče. Dok će ostale znakove utjecaj Sunca potaknuti da se okrenu drugima, jarac će dobiti priliku poraditi na sebi. Sve loše misli, negativni stavovi prema svijetu i ostali unutarnji problemi koji te muče doći će na površinu i imat ćeš dovoljno energije da se njima pozabaviš.

Vodenjak

Vodenjaci će tijekom sezone lavova naglasak staviti na izgradnju dubljih odnosa s dragim osobama. Vrijeme je da pokažeš svoju nježniju stranu, a samim time ćeš se lakše otvoriti dragoj osobi i dati joj priliku da vidi što se skriva ispod površine. Podijeli s partnerom ili partnericom svoje ideje, misli i strasti, a vatreni utjecaj lava će ti u tome pomoći. 

Riba

Sezona rakova posebno je bila emotivna za ribe i sada je vrijeme da se sabereš i inspirirana vatrenim lavom počneš više misliti o svojim užitcima. Počasti se masažom, provedi vrijeme u prirodi ili isplaniraj putovanje s dragom osobom. Sve to će ti pomoći da bolje upoznaš sebe, ali istovremeno stvoriš nova poznanstva s istomišljenicima.  
 

Možda te zanima... Osobine lava: Kakav je u ljubavi i poslu, što mu znače prijatelji i obitelj Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.