Psiha i seks Seks i veze 17. listopada 2016.

Ovo su vrlo česte pogreške koje rade solo djevojake

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uspješna, lijepa, zgodna, pametna, a sama – sve je više solo djevojaka. Današnje vrijeme nameće tempo života koji mnogi ne mogu pratiti i koji stvara nove ljubavne izazove. Je li teško naći pravog muškarca, ili je ipak problem u nečem drugom?

Koje su to najveće pogreške koje rade solo djevojke i vole li muškarci više držati sve konce u rukama ili da ipak budu zavedeni?

Previše razmišljaju o potencijalnim dečkima

Djevojke koje su bez partnera često su usamljene, pa samim tim često razmišljaju o muškom rodu. Na osnovu svojih kvaliteta, vrlina i mana, traže nekoga tko će biti njima dobar, sličan, ali često time idealiziraju potencijalnog muškarca. I kada upoznaju nekoga tko im se svidi, dožive razočaranje upravo zbog njihove zamisli o savršenom muškarcu. Možda one i ne traže savršenstvo, ali njihovo nesvjesno idealiziranje jače polovice utječe na njihovu odluku.

Nesigurnost i samopouzdanje

Često i najsamouvjerenija djevojka pred muškarcem ostavlja dojam nesigurne osobe iz straha da ne napravi neki pogrešan korak. Dojam nesigurne osobe ostavit će i ukoliko negativo govori o svom dosadašnjem ljubavnom iskustvu, jer ako loše govori o bivšem, loše govori i o sebi.

Usvoji ovih pet pravila i nijedan muškarac ti neće moći odoljeti

Seks na prvom sastanku

Slobodne djevojke vrlo lako padaju na mušku seksualnost, razmišljajući kako je bolje seksom doći do muškarca, da je to ono što njih osvaja i jedino što ih zanima. Razmišljanje da će se seksom pri prvom susretu ostaviti pozitivan dojam i da će se na taj način doći do njegovih emocija je potpuno pogrešno. Muškarci ipak vole biti osvajači. 

Ne znaju prepoznati potencijal za vezu

Vrlo je važno prepoznati prave signale već na samom početku i, ukoliko nema potencijala za vezu, odustati na vrijeme da bi sebe poštedjeli razočaranja. Solo djevojke često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema. Nema smisla trčati za nekim tko ne zna pokloniti ni pet minuta pažnje.

Stvarno dobri razlozi koji potvrđuju da se suprotnosti (ne) privlače

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.