Psiha i seks Moje emocije 14. veljače 2017.

Otkrivamo zašto ženi nije dovoljan samo jedan muškarac

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nešto više od 70 posto žena uz sebe ima muškog prijatelja na kojeg uvijek može računati. Međutim, različiti tipovi muških prijatelja bi dobro došli svakoj ženi. Šarmer je tako tip muškarca koji smjesta popravlja raspoloženje, dijeli komplimente i zabavlja.

Njegovo dodvoravanje omekšava ženske crte lica u zadovoljan osmijeh, a uz to pruža i savršen uvid u psihološki profil muškaraca poput njega. Iskrena ženska prijateljstva često završe neprijateljstvom, a muškarci bez okolišanja i vrijeđanja osjećaja mogu reći kako drugi muškarci razmišljaju i najvažnije - kako te vide.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Štreber ili "geek" također je tip prijatelja kojeg je dobro imati jer razvija širu i potpuniju sliku o muškom rodu, ai pomaže shvatiti jednostavno logičko razmišljanje većine muškaraca. Uz to, njegove tehničke sposobnosti naučit će te ponešto i o svijetu izvan onog društvenog.

Pustolovi i ekscentrici su prijatelji koji stvaraju uspomene. Uz njih ćeš probiti svoje granice i iskusiti ono što nikad nisi. Mada njih nije lako zauzdati jer im treba puno prostora, ali su odlični zabavljači.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Muškarci se rijetko ljute, ne bole ih sitna zafrkantska podbadanja, ali lako opraštaju, zbog čega su odlični prijatelji. Zato možeš biti sigurna da na platonskog muškog prijatelja uvijek možeš računati.

Pet tipova toksičnih prijatelja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.