Psiha i seks Moje emocije 30. ožujka 2018.

Opraštanje nije poraz! Dođi na kreativno terapijsku radionicu i nauči oprostiti

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Opraštanje je …Putovanje. Preobrazba. Prihvaćanje. Rijetko lako. Uvijek moguće. Opraštanje nije ... Poraz. Čarolija. Zaborav. Dođi na kreativno terapijsku radionicu Opraštanje.put u kojoj se o negativnim iskustvima progovara na kreativan način – pisanjem novih, drukčijih priča.

Radionica se sastoji od uvodnog dijela i četiri koraka opraštanja, a odvijat će se od 11.-13. svibnja prema sljedećem rasporedu:

  • petak, 11.svibnja, 16.00-20.00
Uvodni dio, putovanje – Nije važno odakle ćeš krenuti

  • subota, 12.svibnja, 12.30-15.30
Korak prvi, kazivanje - Ispričaj mi priču
  • subota, 12.svibnja, 17.00-20.00
Korak drugi, priznavanje - Nazovi to pravim imenom

  • nedjelja, 13.svibnja, 10.00-13.00
Korak treći, prihvaćanje - Što je bilo, bilo je
  • nedjelja, 13.svibnja, 14.30-17.30
Korak četvrti, oslobađanje - Obnovi, otpusti

Kroz putovanje i korake opraštanja vodit će vas Karmela Špoljarić i Ana Pojatina

Promotivna cijena radionice: 650 kn

Sve informacije na: 098 30 44 30 ili anapojatina@yahoo.com

Karmela Špoljarić, rođena je 1967. Zagrebu. Maturirala je u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn. Diplomirala je kroatistiku i južnoslavenske filologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirala je na poslijediplomskom znanstvenom studiju književnosti. Piše prozne i dramske tekstove. Pripovijetke objavljuje na radiju i po književnim časopisima. Za tinejdžersku dramu "Nula kuna po minuti" dobila je nagradu Ministarstva kulture „Marin Držić“ 2011. U svibnju 2013. objavila je roman „Nije ovo Twin Peaks“ (AGM)za koji je dobila nagradu Društva hrvatskih književnika (DHK) „Slavić" 2014. Uz pisanje, autorica vodi i razvija svoje autorske projekte - tromjesečnu Dopisnu radionicu kreativnog pisanja „Kako početi“ te „Bajkanje – putujuću radionicu pisanja bajki za odrasle“. Osim toga, održava vikend-radionice pisanja „Kako početi“ i „Volimo priče, jer...“, a u suradnji s dizajnericom Anom Pojatinom osmislila je i „Izložbu priča“, tekstualno-vizualni projekt koji gostuje po raznim hrvatskim gradovima.
Ana Pojatina, maturirala je u XIII. gimnaziji. Diplomirala je grafički dizajn na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radi na različitim projektima kao grafička dizajnerica, posebno u području nakladništva (oblikovanje i grafičko uređivanje knjiga. Uz to, izabrala je i uredila nekoliko prijevodnih naslova. Knjiga „Theatrum Humanum“ autora Milana Pelca, koju je oblikovala, izabrana je među 20 najljepših hrvatskih knjiga koje su predstavljale Hrvatsku na izložbi Book Art International, održanoj u sklopu Međunarodnog sajma knjiga u Frankfurtu 2013. Godine 2014. dobila je nagradu „Kiklop“ Pulskog sajma knjiga za oblikovanje knjige Irene Vrkljan: „Koračam kroz sobu“, Naklada Ljevak, Zagreb 5/2014. Redovito prakticira i podučava restorativnu yogu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.