Psiha i seks 27. prosinca 2021.

Numerologija 2022. bi mogla donijeti sreću

Foto: shutterstock 2022. označena je čarobnim brojem šest
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako nam dolazi nova godina, tako nas i zanima što ona može donijeti. Da bismo zavirli u budućnost, možemo numerološki pogledati što donosi 2022. godina.

Numerologija je sustav vjerovanja koji se temelji na ideji da brojevi od jedan do devet imaju duhovno i simboličko značenje. Da bismo pronašli numerologiju godine, moramo izračunati univerzalni broj godine. Univerzalni broj godine donosi energični prisutnost, sustav podrške ili tema koju svi doživljavamo na globalnoj razini. Potrebno je samo zbrojiti sve znamenke godine, pa tako 2022. daje broj šest. Ovaj čarobni broj šest je naš vodič kroz 2022., a donosi i poboljšanja u odnosu na ovu 2021. godinu.

Broj pet donio je frustracije i neravnotežu

Godina u kojoj se nalazimo predvođena je brojem pet koji je donio neravnotežu i stalnu frustraciju. Ako si se osjećala kao da udaraš glavom o zid, znaj da nisi sama. Ova godina bila je pomiješana s neizvjesnošću i razočaranjem, a ulazak u novu godinu sa sjajnim brojem šest mogao bi i tebi i drugima pomoći u privlačenju pozitivnih vibracija. Broj šest donosi ljubaznost i stabilnost te također stjecanje mudrosti i spremnosti da iskoristiš to znanje za kretanje naprijed. Ipak može ukaziti na izazove s odgovornošću, nemar u odnosima i nedostatak stabilnosti. Broj pet je donio puno promjena, a šest će donijeti ozdravljenje i reinvenciju. Možda ćemo svi gledati na izgradnju zajednice pomalo idealistički, ali 2022. nije godina individualnosti već zajedništva. 

Možda te zanima... Tri snažne motivacijske poruke za novu godinu pred nama Ljepota i relax

Broj šest se smatra roditeljskom figurom

Broj šest stavlja fokus na obitelj pa možeš očekivati ponovna okupljanja i povezivanja s obitelji s kojom nisi bila u fizičkom kontaktu zbog pandemije. Ova energija je dobro došla nakon problematičnih 2020. i 2021. godina. Ovaj broj poziva i na bolje odnose pa je dobro da nazoveš najmilije i provedeš s njima kvalitetno vrijeme. 

Možda te zanima... 5 pravila koja će tvoje novogodišnje odluke pretvoriti u dostignuća Psiha i seks

Ponavljanje broja dva

U 2022. tri puta se ponavlja broj dva, a to ponavljanje je poznato kao anđeoski broj. Broj dva u numerologiji simbolizira ravnotežu i može dovesti do kompromisa između dviju različitih strana kako bi našle zajednički jezik. Ovo bi potencijalno mogla biti ujedinjujuća godina, što je utješno jer živimo u vremenu u kojem smo prilično podijeljeni oko puno pitanja.

Isto tako nije loše započeti vezu ili se vjenčati nakon dugogodišnje veze jer je broj vezan uz partnerstva i zajednice. Isto tako će 2022. godina osvjestiti koliko su tvoji odnosti u životu dobri i iskreni. Ako tvoji najvažniji odnosi ili partnerstva odjednom završe, to samo može značiti da nisu bila dovoljno vrijedna. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.