Psiha i seks Moje emocije 29. listopada 2017.

Nemoj više biti samo prijateljica muškarcu od kojeg želiš nešto više

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Upoznala si stranca s kojim si ubrzo postala najbolja prijateljica. Ipak, svemir je imao drugačije planove za tebe. Pronašla si se u bezizlaznoj situaciji u kojoj si preko ušiju zaljubljena u njega, a nisi još sigurna osjeća li i on leptiriće u trbuhu?

Možda te zanima... Znakovi koji otkrivaju da između vas može biti i nešto više osim prijateljstva Psiha i seks

Nažalost, nećeš to nikako drugačije saznati osim ako ga - sama ne pitaš. Spetljali ste se „samo jednom“ pa se to pretvorilo u više puta. Samo se zabavljate, nije ništa ozbiljno i samo ste prijatelji. Ubrzo shvatiš da nema bijega, preduboko si u tome. Možda ste se tako i trebali spojiti.

Provodite zajedno sve vrijeme i uživate. Zbližite se onako kako se ni s kim nisi zbližila. Zajedno ste kao čarolija. Nisi to doživjela. Jeste li srodne duše? Jeste li dva savršena komadića kad ste zajedno? Znate koliko značite jedno drugom, ali ste i dalje dobri prijatelji. Među vama je nešto stvarno i duboko, bez da se trudite.

Zašto ste samo dobri prijatelji?!

“Još nije pravo vrijeme”, “Premladi smo”, “Sviđa nam se ovako kako je”, “Ne vidim da bismo postali nešto ozbiljno”, “Samo se zabavljamo”, “Samo smo dobri prijatelji”. Ponekad to govorite da biste uvjerili druge, a ponekad sebe.

  • Želite jedno drugo.
  • Prestani se kriviti.
  • Budi ranjiva i iskrena. Sada.
  • Kad ćete biti na različitim mjestima i kad budu različite okolnosti, shvatit ćete što ste imali. Tada će vam to više značiti.
  • Tražit ćeš to što imate cijeli život. S različitim ljudima i u različitim vremenima. Nadat ćeš se da ćeš to iskusiti.
  • Sjećat ćeš se ovoga sada. Pitat ćeš se što bi bilo kad bi bilo. Biste li oboje bili sretniji?
  • Jesi li trebala reći da želiš više? Sjeća li te se on? Želi li da ste zajedno kao ti?
  • Ako ovo sada čitaš, nadamo se da ćeš prestati gubiti vrijeme, pokušati se spasiti i tražiti izgovore. Budi ranjiva i iskrena. Budi takva sada.
  • Prestanite biti samo dobri prijatelji. SADA IDI I RECI MU TO.
Možda te zanima... 10 stvari koje se događaju s tijelom kada si zaljubljena Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.