Psiha i seks Seks i veze 08. travnja 2022.

Najbolji seksualni položaji ako tvoj partner ima mali penis

Fliper položaj
Foto: Guliver/Shutterstock Premda je ovo jedan od napornijih seksualnih položaja, svakako bi trebala znati za položaj fliper – i, naravno, isprobati ga!
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada je u pitanju seks, sve je u veličini penisa, zar ne? To baš i nije istina…

Naime, čak i s malim penisom seks može biti vrlo intenzivan za oba partnera. U ovim seksualnim položajima možeš postići vrhunac čak i s partnerom koji ima mali penis.

Pet najboljih seksualnih položaja za mali penis

Pseći položaj

Evo kako funkcionira: žena kleči ispred svog partnera dok on u nju prodire s leđa.

Zašto je ovaj seksualni položaj dobar za mali penis: seks u psećem položaju je osobito dobar ako tvoj partner ima mali penis. Prodirući s leđa lako može doći do G-točke. Također može stimulirati klitoris i grudi. Još bolje i ljepše postaje ako se nagneš naprijed na laktove, jer naginjanjem zdjelice može još bolje prodrijeti u tebe. Još jedna prednost: za ženu se penis u ovom položaju čini većim nego što zapravo jest. Ovaj seksualni položaj funkcionira i u krevetu i u stojećem položaju. Dodatni savjet: ako stisneš noge dok to radite, osjećaj tijekom seksa bit će još intenzivniji za oboje.

Ponosna kraljica

Evo kako funkcionira: on leži na krevetu, a ona sjedi savijenih nogu na njegovom penisu. Leđa su okrenuta prema njegovom licu.

Zašto je ovaj seksualni položaj dobar za mali penis: Kama Sutra položaj „ponosna kraljica“ prikladan je za partnera s malim penisom jer se klitoris intenzivno stimulira u tom položaju. Ovdje također može pomoći i pri određivanju ritma. Ako zarotiraš kukove, seksualni doživljaj bit će još intenzivniji.

Seks | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Ovi seks položaji su intenzivni za oba partnera

Dupin

Evo kako se radi: ona leži na leđima, a on kleči ispred nje. Sada žena podiže svoje bokove do njegove zdjelice, puštajući da joj noge labavo padnu iza njegove zdjelice, a ramena su oslonjena na madrac. On je drži ispod stražnjice i prodire u nju iz ovog položaja.

Zašto je ovaj seksualni položaj dobar za mali penis: ovaj položaj osobito dobro stimulira tvoju G-točku i jako je dobar za određivanje brzine i tehnike.

Leptir

Evo kako funkcionira: ona leži na leđima ispred njega, nogu raširenih u zraku, dok on kleči ispred nje i prodire u nju sprijeda. (Također se može izvoditi kada on stoji, a ona leži na povišenom predmetu.) 

Savjet: ako se previše trudiš držati noge u zraku, možeš ih osloniti na njegova ramena. Tada ćeš sigurno dulje izdržati. 

Zašto je ovaj seksualni položaj dobar za mali penis: u položaju leptira može prodrijeti u tebe jako duboko i također odrediti brzinu.

Položaj žlice

Ovako se izvodi: ona leži leđima okrenuta prema njegovim prsima, a on je zagrli s leđa. Noge oba partnera su savijene. U tom položaju on prodire u nju.

Zašto je ovaj seksualni položaj dobar za mali penis: u položaju žlice se čini da je vagina uža. Osim toga, njegov penis ne može tako lako iskliznuti. Intenzivan kontakt s kožom također stvara izvrsne osjećaje za oba partnera.

Možda te zanima... Seksualni položaj kornjače brzo dovodi žene do ekstaze Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.