Psiha i seks 01. travnja 2016.

Muškarci bez kojih ne možemo

Žena_I_Muškarac
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bez obzira je li žena u vezi ili slobodna, svoj život često ne može zamisliti bez suprotnog spola. Ovdje ne mora nužno biti riječ o životnom partneru, već o bliskom prijatelju. Sve dok ne nađe pravog muškarca u životu, za svaku ženu su iznimno važna prijateljstva s muškarcima koji joj pružaju oslonac, pomoć i nježnost. Stoga sigurno i u tvom životu postoji nekoliko muškaraca, a bez kojih ne bi mogla zamisliti svoj život

  • Tvoj frizer, stilist ili trener -  Kad se radi o frizeru, stvari postaju veoma ozbiljne! Svaka žena treba držati do svoje kose jer je frizura odraz osobnosti, stila, načina života, ali i brige o vlastitom tijelu. Stoga, frizera i stilista mijenjaj samo dok ne nađeš ''pravog''. Tvoj trener je taj koji zna koji intenzitet vježbanja je za tebe najbolji i kako ćeš postići najbolje rezultate
  • Prijatelj za seks - Muškarac kojeg biraš na osnovi tako zvane  ''kemije'', definitivno nikada nije muškarac s kojim bi živjela, udala se za njega ili s njime osnovala obitelj. To je samo muškarac koji te potpuno suludo privlači i to isključivo fizički, a nikako mentalno.
  • Prijatelj koji je lud za tobom - Ako si dobra i poštena osoba, dobro ćeš razmisliti kojeg prijatelja ćeš zamoliti za pomoć. On je tvoj kolega s faksa ili s posla, ili susjed. Uvijek je tu da ti priskoči u pomoć kad ti se pokvari automobil, kad treba popraviti nešto u kući ili prenijeti neki težak teret. Moguće je da je takav prijatelj uvijek dostupan jer mu se zapravo sviđaš. Iako mu otvoreno daješ na znanje da od vaše eventualne veze neće biti apsolutno ništa, to ga možda neće spriječiti da iskoristiti nazočnost u tvojoj blizini kako bi ti se ponovno upucavao.

Otkrij sigurne znakove da mu nije stalo do tebe!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.