Psiha i seks 15. prosinca 2023.

Ljubavni horoskop za sve znakove za prosinac

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bez obzira je li vaša godina bila ispunjena romantikom, samoćom ili nečim između, još uvijek postoji nada za ljubav u prosincu.

Tijekom prosinca možete očekivati više strasti i intimnosti, a evo što to znači za vaš horoskopski znak. 

Ovan

Ako ste u vezi, ovaj mjesec pokazat ćete svoju ranjivu stranu i imat ćete veću potrebu za bliskošću s partnerom. Zbog toga morate naći vremena za romantičnu večeru i otvoriti se svom partneru. Postavite mu neka zabavna pitanja kako biste potaknuli zanimljive razgovore. Možda je vaša veza već jaka, ali ne zaboravite da ju uvijek trebate njegovati. Ta dodatna njega i briga još će vas više zbližiti s partnerom.

Ako ste sami, vaša želja za uspjehom proteže se na sve aspekte vašeg života. Ljudi primjećuju naporan rad koji ulažete kako biste poboljšali sebe. Pojačava se i vaša želja za intimnošću pa se osvrnite oko sebe i razmislite je li vam netko trenutno zanimljiv. Ljubav neće sama pokucati na vaša vrata, već se morate potruditi, posebno jer ste spremni za značajnu vezu.

Bik

Kao i sve u vašem životu, i veza zahtijeva rad. Provjerite u kojem smjeru ide vaša veza i počastite sebe i svog partnera opuštajućim vikendom kako biste se mogli povezati na dubljoj razini. Podijelite vlastite fantazije i snove o budućnosti. Iako ovi razgovori možda neće biti laki, oni će učinit vašu vezu jačom nego ikad.

Ako niste u vezi, mogli biste se zaljubiti ovaj mjesec. Obratite pozornost na svakoga tko bi mogao biti oko na vas jer možda otkrijete da se među njima skriva vaš tajni obožavatelj. Spremni ste komunicirati svoje emocionalne potrebe i uroniti u potencijalno transformativnu vezu.

Blizanci

Ako se vaša veza čini pomalo dosadnom, idealno je vrijeme da ju začinite. Romantična večera ili večernji izlazak bit će savršeni za vas i vašeg partnera kako vaša veza ne bi bila monotona. Osim toga, i blagdanska druženja će vam pomoći da se opustite i uživate u svojoj vezi.

Ako ste sami i želite upoznati nekoga tko dijeli vaše interese, razmislite o dodavanju novih aktivnosti u svoju rutinu. Osjećate se društvenije, pa iskoristite to u svoju korist. Vjerujte svojoj intuiciji i uživajte u samačkom životu.

Rak

Intimnost u spavaćoj sobi i izvan nje bolja je nego ikada, otvarajući put za novu razinu emocionalne i fizičke povezanosti u vašoj vezi ovog mjeseca. Ipak, pokušajte naći ravnotežu i brinite i o sebi. Odvojite vrijeme za stvari koje vas ispunjavaju kako biste napredovali u svojim odnosima.

Ako ste sami, možda ćete do kraja mjeseca naći posebnu osobu. Osjećate se sigurnije nego ikada i spremni ste otvoriti se za ljubav.

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Dok ćete vi i vaš partner uživati u blagdanskom veselju, važno je da imate prostor u kojem se možete istinski opustiti nakon svih druženja. No, možete očekivati spontanost u vašoj vezi što će samo pojačati iskru između vas i vašeg partnera.

No, ako se sami i vaš je ljubavni život bio pomalo nezanimljiv tijekom godine, prosinac će to promijeniti. Zabavljat ćete se i prigrliti svoju romantičnu stranu, a mogli biste upoznati nekoga na blagdanskim druženjima ili dočeku Nove godine. Ali, nemojte zaboraviti brinuti o sebi i nađite ravnotežu između zabave i opuštanja.

Djevica

Vaše komunikacijske vještine posebno će biti naglašene tijekom prosinca pa ćete odvojiti vremena da porazgovarate sa svojim partnerom o budućnosti. Iako ćete se možda susresti s nekim problemima u vezi, vi i vaš partner ćete to prebroditi i vaša veza biti će jača nego ikad. 

Ako ste sami, vjerojatno se fokusirate samo na svoj posao, ali ne zaboravite odvojiti i vremena za zabavu. Bit ćete otvoreniji više nego inače pa ćete uživati u spojevima i flertanju s drugima. Neki prijateljski odnos mogao bi se pretvoriti u nešto više.

Vaga

Tijekom godine imali ste puno obaveza pa možda niste toliko pažnje obraćali na svoju vezu. Ako je to slučaj, ovaj mjesec ćete to popraviti. Spremni ste podijeliti ono što vam je na umu pa ćete otvoreno razgovarati s partnerom o važnim stvarima. Ovo je idealno vrijeme da zajedno planirate svoju budućnost.

Ako ste sami i maštate o susretu s posebnom osobom, morate se više potruditi. Ostanite otvoreni za nove veze i pokušajte upoznati ljude na dubljoj razini. To bi vam moglo omogućiti zanimljiv početak 2024.

Škorpion

Čini se da sve dolazi na svoje mjesto u vašem ljubavnom životu. Uživajte s partnerom u ovom posebnom vremenu i prihvatite sve blagdanske planove koji bi se mogli pojaviti. No, važno je da s partnerom razgovarate i o budućnosti i tome kako bi ona mogla izgledati. Vrijeme za te ozbiljnije razgovore.

Ako ste sami, biti ćete neodoljivi. Uživajte u posebnim trenucima i zabavama, a svoju pažnju i novac uložite u u vama bliske osobe. Sljedeća godina bit će puna posla, a ako budete štedjeli više nego inače u ovo blagdansko vrijeme, to će vam dugoročno koristiti. 

Ljubavni par ruke Možda te zanima... Zašto ne možete naći srodnu dušu? Horoskop nudi odgovor Psiha i seks

Strijelac

Ova godina vas je iscrpila, pa predahnite i pobjegnite negdje sa svojim partnerom. Spa vikend učinit će čuda za vašu vezu i podsjetiti vas da se zajedno možete najbolje zabaviti. Ovo prijeko potrebno slobodno vrijeme ojačat će vašu vezu. 

Čak i ako ste sami, odvojite vrijeme za odmor. Kada napokon predahnete, imat ćete vremena otkriti nekoga posebnog tko vam je zapravo cijelo vrijeme bio ispred nosa. Ostanite otvoreni jer bi prosinac mogao donijet duboke emotivne veze.

Jarac

Ova godina bila je posebno važna za vas jer ste prošli kroz mnogo promjena, a bili ste uspješni i na poslu. No, sada je vrijeme da se posvetite partneru i uživate u zajedničkom vremenu. Uključite svog partnera u stvarima u kojima uživate jer će vam to pomoći da se zbližite više nego ikada. 

Ako ste sami, ljubavna veza skriva se odmah iza ugla samo ste bili previše zaposleni da biste to primijetili. Ovaj mjesec možete očekivati osobni rast, posebno u aspektu romantike. 

Vodenjak

Vaš prosinac posebno je pretrpan obavezama, ali usporite i dajte prednost svojoj vezi. Ovaj mjesec financije će biti velika tema o kojoj ćete vi i vaš partner razgovarati. No, ne morate izlaziti na skupe romantične večere kako biste se zabavili. Vrijeme koje provedete zajedno kod kuće jednako je dragocjeno. 

Ako ste sami, preispitivat ćete jesu li vaše akcije u skladu s planovima za budućnost. Vrijeme je da ozbiljno shvatite svoje planove vezane uz ljubav, a mogli biste se susresti s nekim bivšim ljubavima. No, razmislite kako su se ponašali vama i ima li mjesta za njih u vašem sadašnjem životu.

Ribe

Vrijeme je da s partnerom ozbiljno razgovarate o zajedničkoj budućnosti. Ako sada obavite ovaj teški razgovor, u novu godinu ćete kao par ući jači i sigurniji nego ikad. Odvojite barem jednu večeru kako biste proslavili vezu i sve ono što ste zajedno postigli.

Ako ste sami, ovaj mjesec ćete posebno razmišljati o svojim vrijednostima i uvjerenjima. Provedite vrijeme s ljudima kojima se divite i ponašajte se na onaj način koji je u skladu s vašim uvjerenjima, što će biti posebno dobro za vaš ljubavni život. Pripremite se za brze, duboke veze ovog mjeseca. One su posvuda oko vas, ali vi znate točno što tražite.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.