Psiha i seks Moje emocije 21. siječnja 2019.

Krvavi 'Supermjesec' vladao je nebom, evo kako utječe na znakove Zodijaka

Foto: Guliver/Shutterstock Pun Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prema podacima Hrvatskog astronomskog saveza u ponedjeljak 21. siječnja oko šest sati ujutro nastala je potpuna pomrčina Mjeseca, u narodu se taj astronomski fenomen zove krvavi Mjesec, a zato jer izgleda posebno velik i 'Supermjesec'. Prema astrolozima ovo je značajno razdoblje jer izlazimo iz znaka ozbiljnog Jarca, a Mjesec ulazi u znak prpošnijeg Lava.

Ovaj fenomen se zove još i Krvavi vučji Supermjesec

"Naime, Zemljina sjena proći će preko površine Mjeseca i dati mu crvenkasti sjaj, zbog čega se takav Mjesec često naziva i "krvavim". Ovo će inače biti posljednja potpuna pomrčina Mjeseca do 2021. godine, a poklapa se i sa punim Mjesecom zbog čega se naziva i "Supermjesecom" kad nam se on prividno čini nešto većim i sjajnijim na noćnome nebu. Kao što ni "Supermjesec" nema veze s astronomijom, tako ni naziv "vučji" ne dolazi iz astronomije već iz indijanskog folklora. Označavao je prvi puni Mjesec u godini koji se javljao u dijelu godine kad su vukovi zavijali izvan sela", piše 24 sata.

kako će se fenomen odraziti na Zodijak?

Sunce je na nultom stupnju Vodenjaka, a pomrčina se odvija nasuprot, na nultom stupnju Lava. Kada su Sunce i Mjesec na nultom stupnju to označava promijene povezane s karakteristikama tih znakova. Lav je simbol ponosa, ljubavnih postignuća, obiteljskih odnosa, a Vodenjak je nepredvidiv, donosi neočekivana iskustva i kreativne mogućnosti. Na tim se područjima općenito mogu očekivati promijene, ali ipak najpouzdaniji kriterij kako će ovi fenomeni utjecati na pojedince je gdje pomrčina pada u odnosu na osobni horoskop. Horoskop prenosimo s Hello Giggles.

Ovnovi bi trebali vjerovati i ono što ne mogu vidjeti, trebaju se opustiti kako bi dobili uvid što se doista događa. Izlazak bi im godio.

Bikovi bi trebali obaviti ono što odgađaju već neko vrijeme. Refleksno odugovlače i skrivaju se od nekih obveza. Ali kada pođu djelovati, osjećat će se bolje i dobit će što žele.

Blizanci su u svoj glavi, ali kao što je poznato samo razmišljanje bez konkretnog djelovanja ne vodi nikuda. Blizanci trebaju napraviti nešto što će ih više povezati s vlastitim tijelom, trebaju se uzemljiti. Ples, seks, tjelovježba, pisanje sve će im dobro doći.

Rakovi su nekako potrebiti ovih dana i trebaju shvatiti da nema ništa loše što žele biti povezani i bliski s osobama koje vole. Slobodno trebaju izraziti ljubav i želju jer i oni su drugima poželjni.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Lavovi, ako osjećate potrebu da se promovirate i bacite ponovno u svijet udvaranja i izlazaka, ovo je pravo vrijeme. Lavovi ne bi trebali dopustiti da im išta zapriječi ovo idealno vrijeme da zablistaju punim sjajem.

Djevice vi imate milijun stvari koje smatrate da trebate obaviti s vašeg popisa, ali to sada može pričekati. Djevice razmislite što vam pričinjava zadovoljstvo, zbog čega se osjećate dobro i učinite to.

Vage se osjećaju krivima zbog nečega što su rekle ili učinile. Od zamjeranja i žaljenja nema ništa, takvi osjećaji otrov su za dušu. vage ispričajte se drugima i oprostite sebi. Sasvim je uredu biti nesavršen.

Škorpioni spremni ste da otpustite kočnice. Spremniji ste za slobodu i uspon u životu nego ikada prije. Prepustite se svojim hirovima i strastima i idite za svojim snovima. Zaslužili ste.

Strijelci se osjećaju kao da su zapeli i to je vrlo neobična pozicija za njih. Strijelci nemojte bježati od takvih osjećaja nego se suočite s njima  i poslušajte što vam vlastita duša govori. U redu je biti miran ponekad.

Možda te zanima... Tipovi toksičnih osoba kojih se svaki od horoskopskih znakova treba riješiti u 2019. Psiha i seks Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Jarci žude za nekim, a tu svoju žudnju trebaju i ostvariti. Preporučuje im se čak i da naprave prvi korak prema žuđenom biću.

Vodenjaci imate milijun ideja i spremni ste pokoriti svijet. Vodenjaci fokusirajte se na ono što želite ostvariti i počnite ih ostvarivati. Važno je da budete svjesni što će vam ostvarenje tog cilja donijeti.

Ribe čekaju da ih netko prosvijetli ili im rasvijetliti njihove vlastite ideje. Ali takve stvari su uglavnom na svakom pojedincu i jasno je što onda Ribe trebaju napraviti. Porinite u sebe i budite slobodne.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.