Psiha i seks Moje emocije 12. srpnja 2021.

Kako će konjunkcija Marsa i Venere utjecati na sve horoskopske znakove?

Foto: shutterstock Konjunkcija Mars-Venera događa se u znaku Lava 13. srpnja 2021. godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Konjunkcija Mars-Venera događa se u znaku Lava 13. srpnja 2021. godine. Poravnavanje, konjunkcija planeta (trenutak kada imaju približno jednak položaj na nebu) stvorit će povoljne uvjete za ljubav. Ovaj utjecaj osjetit će svi horoskopski znakovi, a najviše Lav i Vodenjak.

Čak i ako je tvoje znanje iz astrologije ograničeno na čitanje horoskopa tu i tamo, vjerojatno si čula za nebeski odnos između Marsa i Venere. Ova dva planeta miješaju muški (Mars) i ženski (Venera) princip, što daje zanimljive rezultate kada se povežu. Ovaj dinamični dvojac 13. srpnja 2021. dolazi u konjunkciju Mars-Venera. Kad se to dogodi, njihove se vibracije stapaju i ove dvije suprotnosti zapravo djeluju zajedno. Krajnji rezultat je potpuna harmonija u ljubavnom životu ili bar nešto slično. Prirodno, cijela je ova stvar malo složenija od toga. Evo što još horoskopski znakovi mogu očekivati od konjunkcije Mars-Venera u znaku Lava, prema Donni Page, certificiranoj astrologinji u Atlanti.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Ta opuštena, zabavna atmosfera prelit će se i na tvoje financije. Shvatiti ćeš da se ne moraš toliko brinuti oko novca jer se situacija uvijek nekako posloži. Napokon, samo ćeš se poželjeti ponovno osjećati kao dijete. Možda ćeš unajmiti tandem bicikl sa svojim BFF-om i krstariti gradom ili otići na trostruku kuglu sladoleda u kornetu s bombonima u duginim bojama. Konjunkcija Mars-Venera utjecati će na sve horoskopske znakove, ali Page kaže da će to najviše osjetiti Lav i Vodenjak.

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za srpanj Psiha i seks

Kako će konjunkcija Marsa i Venere utjecati na ostatak godine

Kao i mnogi drugi veliki astrološki događaji, i Mars i Venera konjunkcija traje samo jedan dan. Ali ovaj dan izgleda toliko epski, da će utjecati na život tijekom sljedećih mjeseci. Što se tiče odnosa, uzimanje vremena samo za zabavu podsjetit će te zašto je ispunjenje  života ljubavlju (u raznim oblicima) toliko važno. I da, iako se život ne sastoji samo od sunce i leptira, ponovno proživljavanje dječjeg čuda kroz uživanje u jednostavnim užicima potaknut će te da pokušaš vidjeti pozitivnu stranu u svakoj situaciji. Također, imati priliku da se povežeš s partnerom bez ikakvog dodatnog stresa bit će poticajno i ohrabrit će vas da nastavite dalje. Što se tiče onih vedrih vibracija ... odvoji trenutak da se samo dobro zabaviš i vidjet ćeš koliko si u posljednje vrijeme pod stresom, a to će te potaknuti da u budućnosti težiš  da se što češće opuštaš i uživaš u životu.

Možda te zanima... Ljetni horoskop za sve znakove: Koga će osim sunca grijati i nova ljubav Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.