Psiha i seks 01. ožujka 2010.

Knjigu su osvojili...

Vrtic
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje registrirane korisnike koji su u igri darivanja u petak, 26. 02., točno odgovorili na pitanje 'Kada izlazi velika ilustrirana enciklopedija Zdravi vrt u izdanju Mozaika knjiga'. Točan odgovor je' u travnju', a najbrži su na dar dobili poznati bestseller 'Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću'

Prvih deset registriranih korisnika koji su točno odgovorili i dobili na dar deset knjiga Roberta Fulghama'' ''Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću'' su:

  1. Ivana Jajčanin
  2. Danijela Lang
  3. Ivana Križanić
  4. Vesna Presečki
  5. Daliborka Šejić
  6. Marijana Romić
  7. Ivana Vidaković
  8. Anamarija Karin
  9. Anita Biondić
  10. Mirjana Džinić

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću

Robert Fulgham 1986. godine objavio je jednostavan kredo koji je postao fenomenalni bestseller broj 1 New York Timesa, 'Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću'. Sad se Fulgham vraća toj knjizi koji su prigrlili milijuni čitatelja diljem svijeta, dajući novi predgovor i dvadeset i pet novih eseja.

Ovdje nas Fulgham privlači svojim razmišljanjima o životu, smrti, ljubavi, tuzi i naboljem pohanom odresku u kontinentalnoj Americi. Daje nam upute kakve su mudrosti skrivene u hrpi rublja, čarobna svojstva otkrivena u kutiji pastelnih bojica, igra skrivača nasuprot igri sardina i kako su te igre povezane s prirodom Boga.

'Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću' buja upravo životom i značenjem koje pronalazimo u najsitnijim pojedinostima. U godinama otkad je ova knjiga prvi put objavljena, Fulghum je imao vremena razmisliti, iznova je ocjeniti i preispitati. I ovdje su njegove svježe misli o klasičnim temama, zajedno uz nove eseje.

Možda će u današnjem kaotičnom svijetu ovi eseji o životu još dublje odjeknuti – kad čitatelji otkriju koliko se univerzalni uvidi mogu pronaći u običnim događajima.

Više saznaj na: www.mozaik-knjiga.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.