Psiha i seks Seks i veze 16. svibnja 2022.

Kako znati sviđaš li se muškarcu koji već ima partnericu?

Foto: shutterstock Ako je zainteresiran za tebe, buljiti će u tebe i neće propustiti nijednu priliku da te promatra
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako misliš da se sviđaš muškarcu koji već ima partnericu, trebala bi analizirati prednosti i nedostatke prije nego što doneseš bilo kakvu odluku jer je to vrlo delikatna situacija.

Misliš li da bi se mogla svidjeti muškarcu koji već ima partnericu? Općenito, ovo je obično komplicirana situacija, pogotovo kada te taj muškarac privlači. U tim je slučajevima važno procijeniti niz problema. Možda žuriš sa stvarima, možda ti se čak i ne sviđa i ono što te stvarno privlači je "zabranjena" strana tog odnosa. S druge strane, možda pogrešno tumačiš znakove koje opažaš.

Problem je u tome što ti možda nije jasno je li njegovo ponašanje obična ljubaznost što te može zbuniti ili stvarno postoji kemija između vas. Stoga ti donosimo neke isprobane i istinite znakove koji bi mogli ukazivati na to da te muškarac s partnericom privlači. 

Gleda te drugačije

Kada je u pitanju privlačnost, mijenja se način na koji te osoba gleda. Stoga, ako je on zainteresiran za tebe, buljiti će u tebe i neće propustiti nijednu priliku da te promatra.

Ova radnja može biti voljna ili nesvjesna. Ponekad, čak i ako on to pokušava izbjeći, možda neće moći prestati gledati u tebe kada prođeš pored njega ili si mu blizu. Ovo je jedan od znakova da mu se sviđaš.

Želi biti u tvojoj blizini

Ako među vama već postoji prijateljstvo, on će te nastojati zadržati blizu. Zapravo, moguće je to primijetiti jer se on ne ponaša na isti način s tobom kao sa svojim drugim prijateljima. Često može pokazati određeni interes bez puno fizičkog kontakta kako bi utvrdio koje mogućnosti ima s tobom, čak i ako znaš da je predan drugoj ženi. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Uvijek će tražiti izliku da bude u tvojoj blizini

Govori ti svoje najintimnije stvari

Svjesna si da on previše priča s tobom iako ima partnericu. Ili možda s tobom dijeli svoje snove i tajne. Tijekom dana oboje ste u kontaktu i govorite jedno drugome što radite ili kamo idete. Ako on pokazuje interes i stalno želi znati što radiš ili što ti se dogodilo tijekom dana, možda njegovi osjećaji prema tebi nadilaze prijateljstvo.

Uspoređuje svoju partnericu s tobom

Nitko se ne voli uspoređivati, to je činjenica. Međutim, kada on počne uspoređivati ​​svoju partnericu s tobom, možda ti neizravno govori koliko mu se sviđaš. Možda je uobičajeno da ti kaže da bi bilo lijepo da je njegova sadašnja partnerica više poput tebe ili da ima mnoge tvoje kvalitete. Zapravo, on može čak ići toliko daleko da tvrdi da misli na tebe kad ima probleme u svojoj vezi. 

Možda te zanima... 5 znakova da si s drugom osobom istinski emocionalno povezana Psiha i seks

Često te zove van

Normalno je da kao prijatelji želite dijeliti zajedničke trenutke. Međutim, ono što nije tako normalno je njegovo inzistiranje da te pozove na intimnija druženja na koje bi inače mogao ići sa svojom partnericom.

Na primjer, umjesto da ide u kino s partnericom, on to čini s tobom. Ili, umjesto da povede svoju partnericu na izložbu, ona tebe pita. On ti gotovo uvijek predlaže da se družite samo vas dvoje i pokušava izbjeći spominjanje svoje partnerice.

Ljubomoran je kada se družiš s nekim drugim

Ako s njim razgovaraš cijeli dan, čak i ako ne razgovarate o nečemu konkretnom, vjerojatno će u nekom trenutku pokazati ljubomoru ili određeni interes ako upoznaš nekog drugog. Na primjer, ako mu kažeš da izlaziš s nekim drugim, on mijenja svoj stav ili ti zamjera. Ponekad ti može čak predložiti da to ne učiniš jer misli da to nije dobro za tebe. Ovo nije samo znak da bi mu se mogla svidjeti, već i znak da ima kontrolirajuću osobnost.

Zove te kad se ljuti na svoju partnericu

Zbog toga se možeš osjećati kao "druga žena", međutim, može biti uobičajeno da se on obraća tebi kada prolazi kroz krizu sa svojom trenutnom partnericom. Samopouzdanje koje ima da razgovara s tobom o tome zapravo može doći sa skrivenom namjerom. Želi znati ima li priliku s tobom u slučaju da njegova trenutna veza završi.

Trudi se biti u tvom društvenom krugu

Primjećuješ li da nailaziš na njega kada izlaziš s prijateljima? Susreće li te se na različitim mjestima? Možda ovo nije samo slučajnost. Ako ga privlačiš, tražit će tisuću i jedan izgovor da te vidi. Budući da je u tvom društvenom krugu, veća je vjerojatnost da će ti se tako približiti.

Ne prihvaćaj sitnice od njega

Ako već znaš što on osjeća prema tebi i to je uzajamno, možda je vrijeme da djeluješ i razgovaraš s njim. Ako sazna kako se istinski osjećaš, možda će se odvažiti prekinuti sa svojom partnericom i vi ćete se početi bolje upoznavati. Međutim, imaj na umu da ponekad postoje ljudi koji jednostavno vole flertati.

Budi oprezna. Nemoj izgubiti dostojanstvo i samopoštovanje samo zbog osmijeha ili pogleda. Pokušaj vrlo dobro analizirati situaciju prije nego što doneseš bilo kakvu odluku. Zapamti da je vrlo komplicirano biti usred druge veze.

Možda te zanima... Što se prema stručnjacima doista računa kao varanje u vezi ili braku? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.