Psiha i seks 20. rujna 2016.

Kako se suočavati sa strahovima i razvijati hrabrost u životu?

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sljedeće srijede započinje 5. sezona Planetopijinih predavanja u Makronovi u kojoj obilježavamo 10 godina Planetopije i 30 godina od izdavanja prve knjige.  Pridružite nam se na prvom predvanju na kojem govorimo o lijeku za strah i strahu koji nas liječi!

Predavanje Lijek za strah

Gošća: Silvia Ferenac, trenerica, konzultantica i life coach

Srijeda, 21. 9. u 19 sati

Mjesto: Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznica je 20 kn.

Iako nam strah s kojim se nismo izborili oduzima životnu radost, pretvara nas u svoje zatočenike i ugrožava nam zdravlje, straha se ne treba bojati. Ne postoji nešto što naša psiha stvara, a što nam nije potrebno i korisno – uključujući strah!

Oslanjajući se na znanstvena istraživanja i osobne priče, dr. Lissa Rankin u knjizi "Lijek za strah" pojašnjava kako nas strah koji prihvatimo na koncu može izliječiti jer nam ukazuje na sve ono što u našem životu nije kako treba. Više o knjizi i kako se suočiti sa strahovima, govorit će naša draga gošća Silvia Ferenac.

Dođi na predavanje i saznaj:

  • Što je strah?
  • Kako razlikovati istinski strah (uzrokovan stvarnom prijetnjom) od lažnog straha (koji pokreće stresnu reakciju koja potkopava zdravlje)?
  • Čega se najčešće bojimo?
  • Što strah radi u tijelu?
  • Kako naša uvjerenja kreiraju naše strahove?
  • Kako nas strah može izliječiti?

Silvia Ferenac je trenerica, konzultantica i coach, poduzetnica i vlasnica tvrtke Meč point. Bavi se postizanjem izvrsnosti na osobnom, poslovnom i sportskom području u više zemalja. Certificirana wingwavetrenerica, NLP Master Trener i Master Coach, učiteljica autogenog treninga. S pojedincima radi na rješavanju mini-trauma, strahova i blokada te izgradnji većeg samopouzdanja i uspješnosti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.