Psiha i seks Seks i veze 31. prosinca 2018.

Kako razmišljaju muškarci, a kako žene na jednom istinitom primjeru

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vjerojatno si čula onu izreku žene su s Venere, a muškarci su s Marsa. Zapravo u njoj imam dosta istine.

Koliko god pokušavali i imali razumijevanje za osobe suprotnog spola, ponekad nam treba razjasniti neke stvari. Jedan muškarac dosjetio se i pokušao približiti kako muškarci i žene gledaju na jednostavne stvari. 

Koju osobinu muškarci i žene najviše žele kod partnera?

Njen dnevnik:

"Danas se moj muž ponašao vrlo neobično, čudan je bio. Imali smo rezervaciju za večeru u našem omiljenom restoranu, trebali smo se tamo predvečer naći.

Otišla sam s curama u shopping i malo sam kasnila u restoran, kriva sam, priznajem.  Bio je malo manje razgovorljiv nego obično, a i primijetila sam da ga nešto muči. Isprva sam pomislila da sam ga naljutila jer sam kasnila, ali kasnije sam shvatila da se radi o nečem puno, puno većem.

Predložila sam mu da se premjestimo negdje gdje je manje bučno i tamo porazgovaramo u miru. Kada smo sjeli, pogledala sam ga u oči i pitala što nije u redu? Činio mi se kao da ignorira moje osjećaje i samo odgovorio kako je sve u redu. Stalno sam ga pitala jesam li napravila ja nešto zbog čega se on loše osjeća, ali on je samo kratko odgovarao kako nije ljut i da se nemam zbog čega brinuti. Na povratku kući, rekla sam mu „Volim te“. Samo se nasmijao i nastavio voziti, kao da mu ništa nisam rekla.

 | Author: Gulliver/Shutterstock/Instagram Foto: Gulliver/Shutterstock/Instagram

Sad stvarno više ne znam što se događa, zašto šuti... Zašto, zašto mi nije rekao da me voli? Došli smo doma, a ja sam bila shrvana, jadna. Nisam mogla prestati primjećivati kako se udaljava od mene i ponašao se kao da ne postojim. Samo je sjedio na kauču i gledao svoju seriju. Rekla sam „laku noć“ i otišla u krevet.

Nakon nekih 15 minuta, uletio je u sobu i zavukao se pod pokrivač. Ubrzo je zaspao. A ja… nisam oka sklopila cijelu noć, misli su me napale, što se događa s mojim mužem? Osjećam da ga gubim. Moj brak je vjerojatno gotov…Život mi se raspada…"

Njegov dnevnik:

"Danas nisam mogao upaliti motocikl. Mora da se nešto ozbiljno događa s motorom, ali nemam pojma što. Mislim da bi ga trebao odvesti mehaničaru...“

Kako se pomiriti s partnerom, otpustiti tugu i ponovno obnoviti vezu?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.