Psiha i seks 14. veljače 2023.

Kako izgleda savršeno Valentinovo svakog horoskopskog znaka?

Foto: Pexels Svaki horoskopski znak drugačije pokazuje svoju ljubav
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želite oduševiti svoju omiljenu osobu tijekom ovog valentinovskog tjedna ljubavi, važno je razumjeti ljubavni jezik njihovog horoskopskog znaka.

Dok će nekoga veliki buket ruža u kombinaciji s čokoladom i nakitom oduševiti, druge bi mogao razočarati. Neke će pak osvojiti večera pripremljena doma, a drugi ovaj romantičan dan ne žele provesti nigdje dalje osim u novom restoranu o kojem svi pričaju. Što će voljena osoba smatrati romantičnim može ovisiti i o horoskopskom znaku, a što će oduševiti koji horoskopski znak, znaju zvijezde. 

Ovan

Poznato je da ovaj vatreni znak ima veliku ljubav prema avanturizmu pa će rado preskočiti uobičajene ruže ili čokolade i umjesto toga više uživati u nečemu što im podiže adrenalin. To može biti kratko putovanje ili možda nešto novo u spavaćoj sobi.

Bik

Dok su bikovi senzualni ljubavnici, poznato je da su jako tajnoviti o svom ljubavnom životu. Ako ste planirali zalazak sunca dočekati sa svojim parom prijatelja, možda biste trebali otkazati rezervaciju i pripremiti intimnu večeru uz svijeće kod kuće samo za vas dvoje.

Blizanci

Ležerna noć provedena kod kuće uz romantični film i večeru ugušit će slobodan duh blizanaca. Umjesto toga više će uživati u večeri u novom restoranu o kojem svi pričaju ili ako ih partner iznenadi i rekreira njihov prvi spoj.

Rak

Pod vladavinom Mjeseca, rak traži da se osjeća cijenjenim i njegovanim. Oduševit će ih sama ideja da partner misli o njima tako da bi bilo dobro preskočiti dostavu hrane i pripremiti im večeru punu ljubavi, a oni će ju cijeniti čak i ako ne bude najukusnija. Također je važno isplanirati i vrijeme za maženje između sljedova.

Lav

Vatreno srce lava je u znaku strast i zadovoljstva pa od partnera očekuju da iskoristite ovaj dan da pokažu svijetu koliko im znače. Postavite nekoliko bajkovitih svjetala i pretvorite svoju dnevnu sobu u ugodno ljubavno gnijezdo, ali ne zaboravite snimiti puno fotografija i skromno se njima hvaliti na internetu.

 | Author: Pexels Foto: Pexels Valentinovo

Djevica

Najbolji način da se djevica osjeća cijenjenom i potrebnom je da joj partner dopusti da se brine o njemu ovog Valentinova, koliko god to zvučalo kontraintuitivno. Ukratko, nemojte se buniti kada zamijene uobičajenu večeru i gledanje filma za ležernu jutarnju šetnju u vrijeme kada svi spavaju.
 

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks
 

Vaga

Kao znak koji teži ravnoteži i harmoniji, iznenadna proslava Valentinova neće im goditi. Umjesto toga, sjednite i zajedno napravite plan koji će vas oboje oduševiti. Ipak, svejedno im pošaljite ruže na posao ili ih iznenadite poklonom jer oni to zaslužuju.

Škorpion

Škorpion nije u vezi zbog velikih romantičnih gesti, draže će im biti aktivnosti u kojima će se dodatno zbližiti s partnerom. To znači da možete preskočiti šampanjac i ruže i umjesto toga planirati aktivnost kao što je maženje i prepričavanje dogodovština iz života ili igranje igre koja će vam omogućiti da se bolje upoznate. 

Strijelac

Horoskopski pustolov strijelac je uvijek u potrazi za sljedećom velikom avanturom. Zadovoljit će ovu potrebu za uzbuđenjem tako što će provesti nekoliko dana s partnerom u planinama ili na moru, daleko od svih problema i ljudi.

Jarac

Pod vladavinom pragmatičnog Saturna, jarac često traži element praktičnosti u svemu što radi. Umjesto velikog buketa ili čokoladica koje neće potrajati, draži će im biti poklon koji će moći koristiti i nakon ovog tjedna punog ljubavi.
 

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji se teško zaljubljuju Psiha i seks
 

Vodenjak

Ne postoji ništa što vodenjak mrzi toliko koliko mrzi klasične poklone, proslave ili bilo što što radi većina. To znači da će partner morati malo više razmisliti o tome kako učiniti da se osjećaju posebnim, a da ne potaknu njihovu urođenu želju da plivaju protiv struje. Možda je dobra ideja pripremiti anti-valentinovsku zabavu?

Riba

Ovaj vodeni znak ima nježno, sanjivo srce koje voli ideju ljubavi, tako da je Valentinovo izgovor da pokažu sve svoje emocije prema voljenoj osobi. Spa večer nakon koje slijedi večera uz svijeće i film uvijek je sigurna opcija, ali još bi bilo bolje da napravite nešto vlastitim rukama kako biste im pokazali koliko vam znače. 
 

Možda te zanima... Tri najveća zavodnika Zodijaka! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.