Psiha i seks Moje emocije 08. studenoga 2018.

Mladi Mjesec u škorpionu: Kako će utjecati na tvoj znak?

Foto: Guliver/Shutterstock Mladi Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mladi mjesec ušao je u astrološki znak škorpiona 7. studenog, a to znači da svi znakovi mogu očekivati buđenje dubokih emocija i mogućnost uvida što se to skriva ispod površine, kaže Donna Page, astrologinja za Women's Health.

Kada se kaže dobiti dublji uvid ili pogledati ispod površine to znači da se otvara mogućnost da vidiš kakvi su zaista ljudi koji te okružuju, a ne da se isključivo povodiš onim što oni govore ili rade. A kada se radi o tebi, također se otvara mogućnost da prestaneš slušati um koji te neprestano zavodi novim teorijama i idejama te da napokon čuješ poruku svoje duše.

Osim na psihičkom planu mladi Mjesec može poticati na promijene i na fizičkom polju, a kako se bude kretao prema Jupiteru koji izlazi iz škorpiona svaki događaj će se uvećati. Stoga je savjet da se usredotočiš na pozitivno djelovanje.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

"Ovaj mladi Mjesec nema ni pozitivan niti negativan predznak i sve ovisi kako ćeš se ti postaviti. Osobe koje ulove pozitivne vibracije mladog Mjeseca mogu otkriti i svoju dublju svrhu. Ljubavni odnosi se mogu malo uzburkati, ali će upravo radi toga odnos postati čvršći. Ali da bi odnos bio bolji ipak se kontroliraj kada primijetiš kod sebe ljubomoru, zavist i natjecateljsko raspoloženje", objašnjava Page.

Mladi mjesec najviše će utjecati na škorpione, vodenjake, bikove i lavove. "To je zato jer su ova četiri znaka fiksni znakovi Zodijaka", kaže Page.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.