Psiha i seks 03. ožujka 2014.

Imaš problem? Nazovi psihoterapeutkinju!

Fraisman2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog petka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati psihoterapeutkinju Mirtu Fraisman Čobanov i potražiti njezine savjete u vezi savladavanja stresa i održavanja visoke razine energije tijekom dana

Unaprijedi vlastiti život

Pitaš se kako u životu natrpanom obvezama i svakodnevnim stresom pronaći vremena za sebe i optimalno koristiti svoje potencijale? Psihoterapeutkinja Mirta Fraisman Čobanov ti uz coaching i psihoterapiju može pomoći unaprijediti vlastiti život, posao ili financijsku situaciju.

Mnogi od nas se ponekad ne znaju nositi s velikim životnim promjenama i promjenama životnog stila. Ako se želiš prestati brinuti te želiš podignuti razinu samopouzdanja i samosvijesti kako bi ostvarila zacrtane ciljeve, možeš nazvati psihoterapeutkinju i zatražiti njezin savjet.

Motivacija i inspiracija

Želiš unaprijediti komunikaciju s bliskim osobama ili poslovnim partnerom? Zanima te kako motivirati i inspirirati druge ljude? Želiš uspješnije rješavati probleme i živjeti u skladu s vlastitom misijom i vizijom? Zahvaljujući svojoj stručnosti i bogatom iskustvu, psihoterapeutkinja Fraisman Čobanov rado će ti pomoći uskladiti dnevne aktivnosti kako bi neovisno o drugima samostalno odlučivala o svome vremenu i prioritetima.

Psihoterapeutkinju Mirtu Fraisman Čobanov možeš nazvati petkom u terminu od 16 do 18 sati na broj 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.