Psiha i seks Moje emocije 06. veljače 2023.

Horoskop za sve znakove od 6. do 12. veljače

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Merkur je planet jezika i misli i stoga je sveprisutan. Astrolozi ga često opisuju kao 'najpodcjenjeniji planet' u osobnom horoskopu. Međutim, trebalo bi pokazati više poštovanja prema Merkuru.

Tjedni horoskop od 6. do 12. veljače 2023. godine Podcjenjivanje Merkura ovaj nam se tjedan sigurno neće dogoditi. Naime, 10. veljače susrest će Plutona u znaku jarca, te će činiti konjunkciju. Ako ste razmišljali o nekim stvarima tijekom proteklih nekoliko tjedana, sada ponovno duboko kopajte i približite se srži. Također nemojte podcjenjivati moć i čaroliju riječi. Konjunkcija Merkura i Plutona sugerira da ono što sada govorimo i mislimo može imati intenzivan, transformativni utjecaj. Dan kasnije, 11. veljače Merkur će promijeniti znak i ući u vodenjaka. Tada možemo doći do važnih spoznaja, a nove ideje donijet će dašak svježeg zraka. Iznenadna nadahnuća mogu donijeti prekretnicu koju ste toliko čekali. Misli su slobodne - to se odnosi na cijeli sljedeći tjedan.

Ovan

  • Ljubav: Trebali biste odvojiti vrijeme za ljubav te nemojte odgađati druženje s dragim za kasnije. Poljubaca nikada dosta. Osobito u srijedu, kada se Venera i Uran povežu, na djelu će biti prava energija za proživljavanje uzbudljivih zajedničkih sati.
  • Posao: Ideje su sada toliko jasne da osjećate golemi pritisak. Osobito u utorak i petak, kada će Mars razveseliti, može vas preplaviti veliki nalet energije. Međutim, budite oprezni i sada nikoga nemoj uvrijediti.
  • Zdravlje: Sebe i svoje potrebe ne shvaćate dovoljno ozbiljno i previše se zanemarujete. Poslušajte svoj unutarnji glas i učinite nešto dobro za sebe. Zaslužili ste.

Bik

  • Ljubav: Do vikenda ćete još imati koristi od Merkurove energije u znaku jarca. Samci će upoznati zanimljive ljude i osjećati duboku želju za zbližavanjem. Također ćete imati puno vremena za intenzivne razgovore u vezi. Venera sada nježno miluje vaš libido te osigurava zdravu dozu eksperimentiranja i raznolikosti.
  • Posao: Morate uvjeriti svoj tim u svoje ideje? Nema problema! Znat ćete prave riječi za uključivanje svih. Možda biste trebali pokazati da cijenite odanost koja vam je iskazana? Počastite ekipu na poslu, jer to jača timski duh i povećava zadovoljstvo u radu.
  • Zdravlje: U ponedjeljak biste se trebali fokusirati na opuštanje. Bilo da se radi o jogi, pjenušavoj kupki ili šetnji šumom. Navečer mjesec prelazi u znak djevice. Ne poistovjećujte opuštanje s grickanjem raznih slastica. Sada se trebate hraniti što zdravije i laganije. Čuvajte se infekcija, budite čim više doma na toplom.

Blizanci

  • Ljubav: Sve dok je Merkur još u znaku jarca osjećat ćete se usporeno i teško ćete ispunjavati vlastita očekivanja. Od toga pate i samci i oni u vezi. U subotu će Merkur prijeći u srodni znak vodenjaka pa bi lako mogla zaploviti novim ljubavnim vodama.
  • Posao: Svoje dužnosti obavljat ćete savjesno. Ako primijetite da su svi oko vas loše volje, trebala biste se sabrati. Ako vam se ukaže prilika da pobjegnete od lošeg raspoloženja, svakako je trebate iskoristiti. Uostalom, dobri radni uvjeti temelj su uspjeha.
  • Zdravlje: Manje je ponekad više. Nemojte jesti previše obilno i trebala biste držati ruke dalje od slatkih delicija. Vježbanje na svježem zraku čini čuda, ali pripazite na odgovarajuću odjeću kako se ne bi prehladili.

Rak

  • Ljubav: Vaše privatne obveze opterećuju i vašu vezu. Nažalost, Venera se pojavljuje samo srijedom i tako unosi malo nježne raznolikosti u svakodnevni život. Mars koji potpiruje sukobe pogoršava stvari. Željena lakoća vraća se tek vikendom kada Merkur prijeđe u znak vodenjaka.
  • Posao: Čak i kada ispunite svoj cilj, još uvijek imate onaj mučan osjećaj da niste učinili dovoljno. Glava vam je puna i čini vam se da se svijet sastoji samo od nedovršenih zadataka. Nije ni čudo što svojoj frustraciji kad-tad trebate dati oduška. Ipak, bilo bi lijepo da barem na poslu zadržite svoju profesionalnost i opustite se kasnije sportom.
  • Zdravlje: Što se tiče zdravlja, doista nema razloga za brigu. Ipak, morate paziti da ne pretjerate u svojim sportskim ambicijama. Inače, povećana je opasnost od ozljeda utorkom i petkom, kada je Mars osobito aktivan. Pokušajte izbjegavati ugljikohidrate u prvoj polovici tjedna, jer bi vam mogli teško sjesti na želudac.
Možda te zanima... Horoskop za veljaču za svih 12 znakova Psiha i seks

Lav

  • Ljubav: U ponedjeljak vas mjesec podržava u vašem znaku. Za kratke flertove najprikladniji su jutarnji sati. Veliki osjećaji imat će priliku jedino u srijedu, jer Venera ima tada svoje jedino ovotjedno gostovanje. S druge strane, vikendom lako može izbiti svađa.
  • Posao: Mjesec u znaku djevice dat će vam  poticaj u prvoj polovici tjedna. Orijentirani ste na cilj i dosljedno se probijate prema naprijed. U četvrtak mjesec prelazi u znak vage. Zbog toga će vam biti teže boriti se. S druge strane, bit ćete jako dobri u posredovanju i vaše diplomatske vještine sada postaju adut. Mudro birajte termine.
  • Zdravlje: Pobrinite se da se hranite zdravo, osobito u prvoj polovici tjedna. Gotova jela i brzu hranu potpuno izbacite iz jelovnika. Što se pića tiče, prednost bi također trebali imati voda ili čaj. Zeleni čaj s gutljajem soka od naranče bio bi baš prikladan.

Djevica

  • Ljubav: Nažalost, Venera je ovaj tjedan aktivna samo u srijedu. Ali, nemojte propusti ovu gozbu radosti za osjetila. Svakako provedite večer sa svojim dragim. Vikend bi mogao biti težak. Mars i Pluton potiču ljude da pokažu svoje neugodne strane.
  • Posao: Savjesni ste i odgovorni. Mjesec u vašem znaku pojačava ove osobine, pa ćete biti još pedantniji nego inače. Međutim, je li doista sve prihvatljivo jedino ako je 200 posto savršeno?
  • Zdravlje: Tijekom vikenda bi mogli eksplodirati bez razloga. Kako biste poštedjeli toga svoje najmilije, hitno si priuštite odmor. Loše je to da, čim malo odahnete, grize vas savjest i počnete razmišljati o brdu neobavljenih obaveza. Pokušajte promijeniti svoju perspektivu.

Vaga

  • Ljubav: Razdražljivost će biti na vrhuncu ovaj tjedan. Možda ćete se osjećati frustrirano, ali važno je da to ne shvatite osobno. Za vikend će Mars i Pluton podići loše raspoloženje do krajnjih granica. Vaš zadatak je s diplomatskom vještinom i malo šarma vratiti sklad. Srećom, imate talenta za svladavanje takvih ekstremnih situacija.
  • Posao: Početkom tjedna ćete biti do grla pretrpani poslom. Ali, nemojte pasti u iskušenje da lupate šakom o stol. Bolje je pametno delegirati i dati si više slobode. Tada ćete lakše razviti strategije rješenja i proslijediti ih pravim ljudima.
  • Zdravlje: Nakon napornog dana će vam masaža dati novu snagu i raspoloženje će vam se popraviti. U petak ćete biti zamišljeni zbog utjecaja Plutona. Ali, meditacija će vas vratiti pozitivnim mislima: nemate razloga biti tužni.

Škorpion

  • Ljubav: Tjedan neće biti lak, jer Mars i dalje stvara razdor, a Venera će pozitivno djelovati tek u srijedu. Raspoloženje kod kuće bit će odgovarajuće mješovito. Ali, i na drugim područjima života ima trenutačno malo lijepih stvari za vas. Za vikend se preporučuje odmor, jer tada ćete biti posebno osjetljivi. Ne dajte se isprovocirati.
  • Posao: Kažu da ste genijalna kolegica, ali možda ste preuzeli previše obaveza na sebe. Radije biste radili sve odjednom, ali bi također istovremeno potpuno promijenili svoj profesionalni život. Vjerojatno biste postigli više da svoje planove podijelite na manje dijelove.
  • Zdravlje: Teško vam pada veliko opterećenje i činjenica da među ljudima uvijek postoje trzavice ne prolaze nezapaženo. Ako se u slobodno vrijeme uopće ne odmarate, vjerojatno nećete moći dugo izdržati stres i napor.

Strijelac

  • Ljubav: Vaša će veza ovog tjedna vjerojatno biti prilično neharmonična. Pretjerivat ćete sa sitnicama, a raspoloženje će se mijenjati između frustracije i ljutnje. Samo u srijedu će vam Venera dati senzualni tračak nade. Možda će vam to pomoći da razmislite o tome što vam je doista važno te, prije svega, tko.
  • Posao: Jednostavno prštite od energije. Ali, što više imate u planu napraviti, manje ćete zapravo postići. Mjesec u djevici ne podržava kvantitetu, nego kvalitetu, a to, kao što je poznato, ima svoju cijenu – u vašem slučaju je to vrijeme. Ako si postavite ograničen broj zadataka, imat ćete uspješan tjedan.
  • Zdravlje: Mars je vrlo aktivan ovaj tjedan. Zaraženi ste zvijezdom moći i doslovno pucate od želje za osvajanjem i porivom za akcijom. Kad postignete neki svoj cilj, odmah tražite nove izazove. Ali pazite, Mars ima i neugodnu stranu: ne dopušta vam da se osjećate preopterećeno, a rezultat mogu čak biti manje ili veće ozljede.

Jarac

  • Ljubav: Veze su ovog tjedna u većoj krizi nego što bi trebale biti. Počevši od četvrtka, Pluton i Mars će se izmjenjivati u poticanju iritacija i uvredljivih riječi. Nastojte manje žaliti za povrijeđenom taštinom, radije se držite onoga što vas povezuje i na to podsjetite i svog dragog.
  • Posao: Na poslu također morate računati s užarenim temperamentima. Odgovarat će vam početak tjedna i bit ćete potpuno zadubljeni u posao. Moći ćete puno postići ako u svoje zadaće uključite i druge.
  • Zdravlje: Puni ste energije, što je jako dobro. Ali, ipak malo podržite obranu tijela. Puno vitamina i malo tjelovježbe pomažu u očuvanju zdravlja. Ples i dobra glazba dovoljni su da ostanete u formi.

Vodenjak

  • Ljubav: Srijeda će biti vaš dan prepun ljubavi. Vladajući planet Uran povezuje se s Venerom na iskričav način. Vrlo lako ćete se ponovno zaljubiti, bilo u dotad nepoznatu osobu ili ponovno u svog dragog. Očekuje vas i puno eksperimentiranja. Nažalost, ostatak tjedna mogao bi biti prilično svadljiv.
  • Posao: Nećete baš biti sigurni što morate raditi pa ćete trošiti previše energije pokušavajući to shvatiti. A budući da je sve trebalo biti gotovo prekjučer, to će biti jako iscrpljujuće.
  • Zdravlje: S mjesecom u djevici početkom tjedna, ozbiljno ćete početi shvaćati svoje zdravlje. Prehrana je tu također bitan sastavni dio. Sada možete jednostavno promijeniti svoju prehranu te započeti puno zdraviji način života.

Ribe

  • Ljubav: Venera će biti aktivna samo u srijedu, ali taj dan će biti spektakularan. Bez obzira jeste li slobodna ili u vezi, uživat ćete u koketnim pogledima. Možda čak započnete ozbiljnu, dugotrajnu vezu.
  • Posao: Mars i Pluton će vas prisiliti da pokažete svoje pravo lice i nećete se smiriti dok ne ostvarite svoj naum. Ali, i konkurencija je opaka. Bit će neugodnih situacija, ali budite dosljedna i argumentirani i sve će biti u najboljem redu. Trebate popustiti jedino ako vaš 'protivnik' ima bolje argumente.
  • Zdravlje: Puni ste energije i dobro se osjećate. Ali, budite oprezni na treningu ili sportu. Zvijezde ne samo da uzrokuju bolove u mišićima, nego također značajno povećavaju mogućnost ozljeda.
Možda te zanima... Horoskopski znakovi na koje se uvijek možete osloniti Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.