Psiha i seks 03. ožujka 2023.

Horoskop za ožujak za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Saznajte što vam zvijezde pripremaju za ožujak.

Ovan

Tijekom prvog dijela ožujka, zvijezde daju rani rođendanski savjet za ovna: opustite se, spavajte i počastite sebe. Bit ćete zahvalni na odmoru jer kada Sunce uđe u vaš znak, započinje astrološka nova godina, svi žele slaviti poput ovna. Kao prvi znak zodijaka, kad je u pitanju vaš rođendan, vi ste dijete koje zaslužuje najveću tortu. I ne brinite da ćete pretjerati u slavlju jer ožujak završava kao što i počinje, darom odmora. 

Bik

Prva polovica ožujka donosi značajne promjene u vašem društvenom krugu. Bez obzira radi li se o povezivanju s novim prijateljima ili korištenju veza za umrežavanje, doživjet ćete radost i rast u svojim platonskim odnosima ovog ožujka. I dok zvijezde ukazuju na užitak u vašem ljubavnom životu, možda najveća promjena dolazi od Plutona, planeta smrti i ponovnog rođenja kada prijeđe u vašu 10. kuću društvenog statusa i postavi temelje za bolju karijeru sljedećih dvadeset godina. 

Blizanac

Izgradnja platonskih odnosa je središnja tema za vas ovog mjeseca. Ne samo da prijatelji pružaju stabilnu osnovu koja vam omogućuje da uživate u epohalnim romansama, nego su i mogućnost za umrežavanje tijekom ovog mjeseca. Dok je ožujak uglavnom posvećen izgradnji prijateljstava i prihvaćanju društvenih prilika (ne brinite, bit će vremena za seks i ljubav), mjesec se završava na duhovnoj noti, zahvaljujući velikim potezima Plutona, vladara podzemlja. 

Rak 

Pun Mjesec na početku ožujka stvara priliku za nesporazume, stoga si dopustite biti nedostupni i lijeno ležanje kod kuće. Kada strogi Saturn uđe u poetske ribe, vaša kreativna strana će isplivati. Iako horoskop ne može davati novčana obećanja, može reći da je ova kombinacija energija izvrsna za sve umjetničke pothvate koje trenutno imate. Zahvalni ste na odmoru oko punog Mjeseca jer vam krajem ožujka kalendar bude pun poziva za druženje. Jeste li spremni izaći iz svoje školjke i stati u središte pozornosti? Kraj ožujka je pravo vrijeme za to.

Lav

Ožujak je užurban za lavove stoga se pobrinite da dobijete dovoljno odmora. Glavna tema mjeseca bit će vaš romantični život i seksualnost koja bi mogla prolaziti kroz transformaciju. Vaša je uloga ne suditi, već promatrati što se odvija i voljeti sebe kao fluidno biće koje jeste. Ako se osjećate nemirno ili nesretno u svom romantičnom životu, posvetite vrijeme sebi i manifestirajte potrebne korake koji trebaju biti učinjeni. Kada Pluton napravi jedinstven tranzit, svaki drugi znak zodijaka bit će ljubomoran što za vas ulazi u 7. kuću partnerstva. 
 

Horoskop Ribe Možda te zanima... 5 razloga zašto su ribe odlični prijatelji i partneri Psiha i seks
 

Djevica

Ne možete kontrolirati sve, ali možete raditi na kontroli svoje perspektive. Pozitivan stav će ovog mjeseca puno značiti, posebno tijekom punog Mjeseca u vašem znaku u utorak, 7. ožujka. Također, Saturn ulazi u vašu 7. kuću partnerstva te je ovaj lunarni događaj posvećen romansi, a najviše ćete to cijeniti ako ostanete fokusirani na sadašnjost. Kad počne ovnova sezona, zabavit ćete se istražujući različite make-up izglede ili upoznajući se s različitim oblicima zadovoljstva. 

Vaga

Osjećat ćete se pomalo umorno kad započne mjesec, ali to je u redu. Ionako previše volite tračeve da bi vas se pustilo među ljude tijekom punog Mjeseca u znaku djevice, pa se udobno smjestite kod kuće. Vaš seksualni život dolazi u prvi plan i žudite za nečim transformirajućim i duhovnim, čak i u opuštenim vezama. Jedino pitanje je hoćete li srušiti emocionalne zidove, prestati se ponašati kao tipični zračni znak i pustiti nekoga u svoj život? 

Škorpion

Ožujak je za vas vrlo zauzet mjesec. Neće biti rijedak prizor vidjeti vas kako se zabavljate s prijateljima. Zvijezde imaju mnogo toga za ponuditi u smislu odnosa, ali jedan odnosa zaista treba rad prije nego što možete uživati u zadovoljstvu drugih, a to je vaš odnos prema sebi. Ovaj mjesec vas poziva da zagrlite svoju intenzivnost i okrenete se brizi o sebi kako bi smanjili svoj škorpionski bodež prije nego što nanese štetu.

Strijelac

Pun Mjesec na početku mjeseca traži od vas da naučite lekciju na kojoj ste već radili, a to je da se oslobodite drame. Velike promjene se događaju u vašem životu i lakše ćete ih prihvatiti ako vlada mir na "domaćem terenu". Što se tiče vašeg osobnog života, tema za ožujak je komunikacija. Mnogi će strijelci ovog mjeseca otvoreno razgovarati o seksu, bilo da se radi o pitanju nekog fantaziranja ili postavljanju granica i uzimanju pauze od izlazaka. Konačno, Pluton, planet smrti i ponovnog rađanja, započinje tranzit koji se događa samo jednom u generaciji, a kao rezultat toga, vaše metode komunikacije više neće biti iste. 
 

Možda te zanima... Ovo je 5 najmanipulativnijih znakova zodijaka: Je li vaš jedan od njih? Psiha i seks
 

Jarac

Još jednom zvijezde od vas traže napor da uspostavite ravnotežu između posla i privatnog života. Možete biti pod stresom ovog mjeseca, ali neće vam biti dosadno. Više posla dolazi na vaš put, a trebat će vam čvrst temelj podrške od prijatelja i porodice da se nosite s tim. Nažalost, astrolozi ne mogu obećati novac, ali zvijezde ukazuju na obilje u sljedećih nekoliko (desetljeća!) vašeg života. 

Vodenjak

Iako imate reputaciju izbjegavanja kontakta s drugima, mjesec ožujak vas podsjeća na moć efektivne komunikacije. Možda ćete osjećati krivicu zbog toga što uzimate vrijeme za sebe ili uživate u zemaljskim užicima, ali ćete shvatiti da je to humanitarna crta u vama. Međutim, ovog mjeseca, Saturn, koji zapravo dominira znakovima, govori da se morate pobrinuti za sebe. Konačno, Pluton, vladar podzemlja, koji mijenja planete samo jednom po generaciji, ulazi u vaš znak. 

Riba

Ne plačite jer sunce napušta vaš znak. Osmjehnite se jer ulazi u gladnog ovna, a strogi Saturn je ovdje da vaš život dovede u red. Ožujak će vam pokazati kako se povezujete s prijateljima i prisjećate se kako život može biti zabavan kao rezultat toga. Iako nijedan astrolog ne može obećati bogatstvo, zvijezde ukazuju na blagoslove na profesionalnom planu, dijelom zahvaljujući tamnom i misterioznom mladom Mjesecu. 
 

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za sezonu riba Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.