Psiha i seks 12. listopada 2009.

Feng Shui prognoza za listopad

Pusa-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Feng Shui savjetnica Aleksandra Dorann ti savjetuje gdje trebaš spavati u mjesecu listopadu kako bi postigao najbolje rezultate na ljubavnom, poslovnom i financijskom planu i otkriva kako će najviše sreće u ljubavi ovog mjeseca imati muškarci rođeni u jesen

Svaki stan ili kuću možemo podijeliti na devet sektora s obzirom na strane svijeta tako da prekrijemo tlocrt s devet jednakih sektora. U svakom od sektora se godišnje i mjesečno mijenja energija i tako utječe na nas.

Feng Shui prognoza je vezana za promjene mjesečne energije, čiji utjecaj u listopadu počinje od 8.10. a traje do 7.11.

Najvažnije je znati u kojem sektoru spavamo jer tamo provodimo najviše vremena zbog čega je utjecaj energije tog sektora na nas najjači.

Mjesec listopad nosi energiju elementa Zemlje, a u godini 2009. je element Zemlje već općenito snažno naglašen tako da ćemo još više osjetiti utjecaj  Zemlje koja je spora, konzervativna, praktična i teško ju je pokrenuti.

Tako će zemlja u listopadu vjerojatno usporiti projekte na raznim područjima života pa se pripremite da ne gubite živce kad bude zapelo. Uspjeti će oni koji će pokazati najviše strpljivosti i izdržljivosti.

Najpovoljniji za financijske pregovore u mjesecu listopadu je zapadni sektor. Ako ti je spavaća soba u ovom predjelu stana možeš očekivati dobre financijske rezultate. U radnoj prostoriji radni stol premjesti u zapadni sektor ako očekuješ važne poslovne sastanke u ovom mjesecu.

Pri tome pokušaj ostati što realniji, jer ovaj sektor isto tako utječe na pretjerivanje i stvaranje iluzija.

Đaci i studenti

Đaci i studenti bi trebali spavati u južnom sektoru kuće jer će to osigurati dobru komunikaciju i odnos sa učiteljima u školi.

Istočni sektor je pod utjecajem energije koja stvara nesporazume i mogućnost da kažeš krivu stvar u krivo vrijeme te upadneš u probleme, pa pokušavaj izbjeći zadržavanje u istočnom prostoru u listopadu.

Sudbonosno upoznavanje

Svi koji bi htjeli pronaći osobu svog života ili prijeći na slijedeću stepenicu u vezi neka u listopadu spavaju ili se što više zadržavaju u južnom sektoru stana jer on nosi romantičnu energiju ovog mjeseca.

Muškarci rođeni u proljeće će biti vrlo osjetljivi na ljubavne signale u listopadu, htjeti će krenuti u akciju, ali će vjerojatno teško izražavati svoje misli.

Muškarci rođeni u jesen bi isto tako mogli naići na zanimljivu osobu ili odjednom prijateljima predstaviti novu partnericu.

Također bi žene rođene u siječnju, travnju, srpnju i listopadu mogle doživjeti pomake na ljubavnom području ako se više povežu s ljudima, ne budu previše tvrdoglave i ako otvore oči za okolinu.

Oni koji spavaju u sjeverozapadnom sektoru će biti više osjetljivi i emocionalni u listopadu što bi moglo rezultirati s nesuglasicama s partnerom i u obitelji. Ako ste skloni depresiji izbjegavajte sjeverozapadni sektor ovaj mjesec.

Opasnost od ozljeda

Listopad će utjecati i na više nesreća u kojima se mogu ozljediti noge ili ruke. Zato treba biti oprezan u sportu i nikako vježbati bez zagrijavanja.

To više vrijedi za osobe rođene u proljeće te one koji spavaju u jugozapadnom sektoru. Pogotovo starije ženske osobe neka izbjegnu jugozapadni sektor ovaj mjesec zbog mogućih fizičkih problema.

Najviše zahtjevan će biti listopad onima koji su rođeni u zimskim mjesecima, najbolje da se ne angažirate previše i ne ističete. Najbolje bi bilo da si priuštite relaksirajući odmor u nekom wellnessu jer je ovaj mjesec i zdravlje kod vas na udaru.

Osobe rođene u ljetnim mjesecima će imati hrpu novih ideja koje će teško pokrenuti. U drugoj polovici mjeseca će se osjećati kao da su pretjerali i nemaju više snagu za ništa. Najviše će ih revitalizirati šetanje u šumi i planinarenje i dati im novu snagu.

Oni rođeni u proljeće i jesen će se baviti zaradom, listopad će biti povoljan za njih ako iskoriste strateški pristup i postupno napreduju prema cilju te ne padnu u frustraciju zbog sporih rezultata.

Više informacija o kineskoj metafizici pročitaj na: www.dragongarden.net

Sretni datumi

Feng Shui prognoza je vezana na promjene mjesečne energije, kojih utjecaj u listopadu počinje sa 8.10. i traje sve do 7.11.

Svaki dan nosi drugu energiju koja različito utječe na nas. Ako se uskladimo s energijom lakše postižemo stvari jer imamo energetsku podršku. Zato je važno da radimo pravu stvar u pravo vrijeme.

Posebno dobri dani u listopadu su 16.10., 18.10. i 28.10. i preporučuju se za početak važnog projekta, otvaranje firme, potpisivanje ugovora, selidbu i općenito će nas podržati u uspjehu kod svih aktivnosti.

14., 17., 26. i 29. 10. su nepovoljni dani i zato izbjegavaj započeti važne stvari na ovaj dan, svakako nemoj biti previše aktivan.

Ako trebaš na pregled doktoru svakako pokušaj izbjeći 24.10. i 27.10. Najbolje da posjetiš doktora 16.10., 28.10., 30.10. i 3.11.

Za polaganje ispita najbolji datumi u listopadu su 30.10., 2.11. i 3.11.

Za druženje, upoznavanje novih ljudi, izlazak ili proslavu pogodni su 18.10., 25.10., 28.10. i 30.10.

Oni koji rade na tome da bi ostvarili obitelj, povoljni dani za začeće su 14.10. i 25.10.

Za čišćenje, za početak dijete ili ako se želiš riješiti loših navika, povoljni su 21.10. i 2.11.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.