Psiha i seks 21. prosinca 2021.

Evo što te čeka ovaj mjesec ako si Jarac u horoskopu

Foto: shutterstock Od 22. prosinca do 19. siječnja nalazimo se u razdoblju jarca
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jarac obilježava razdoblje od 22. prosinca do 19. siječnja, a ovaj zemljani znak karakterizira praktičnost, stoicizam, samostalnost i ambicioznost.

Jarac je najradišniji znak zodijaka koji najviše voli napredovati, kako u životu tako i poslovno. Ovaj znak je ambiciozan, jak, materijalističan i odlučan. Nikada neće odustati što ih čini odličnim životnim partnerima, prijateljima i suradnicima. Najčešće imaju mali broj prijatelja, ali su odani i podržavaju svoje prijatelje i voljene osobe. Vole stvarati sigurno i luksuzno okruženje te živjeti udobnim i zavidnim životnim stilom. Oštroumni su i svjesni svojih potreba i osobina.

Evo što te čeka ovaj mjesec ako je tvoj znak Jarac.

Oprezno s ljutnjom

Ovaj mjesec moraš biti oprezna sa svojom ljutnjom. Lako se naljutiš, ali ako se ne ohladiš, mogla bi eksplodirati na krivom mjestu i u krivo vrijeme. Budi kreativna u rješavanju problema o kojima se bojiš raspravljati. Vjeruj u ono što je ispravno i budi sigurna da je način na koji živiš i dalje u skladu sa tvojim moralnim vrijednostima. Ne ugrožavaj svoje vrline ni pod koju cijenu jer se ne isplati izgubiti sebe. 

Ljubav

Bez sumnje održavaš mir u svojim vezama i sve što želiš je usrećiti svog partnera. Ali jesi li ti sretna? Ispunjava li te zaista posvetiti svoj život nekom drugom, a zauzvrat ne dobiti ništa ili jako malo? Ovaj mjesec možda ćeš otkriti da želiš više od svog partnera i to je u redu! Trebala bi se zalagati za sebe u vezi, a ako tvoje potrebe nisu zadovoljene, trebala bi se dovoljno poštovati i otići iz te situacije.  

Možda te zanima... Žena Jarac: Što očekivati u ljubavi, seksu, prijateljstvu i poslu Psiha i seks

Retrogradna Venera

Nalaziš se na dobrom mjestu, a retrogradna Venera pojačava tvoje osjećaje samopouzdanja i sigurnosti. Kako tvoj ljubavni život ide u dobrom smjeru, sada se možeš usredotočiti na stvari koje si oduvijek voljela. Ako si kreativna osoba sigurno ćeš se upustiti u neki kreativni projekt. Ovo razdoblje idealno je za kupovinu, a možda ćeš si dati oduška i kupiti puno nove odjeće. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.