Psiha i seks Moje emocije 19. ožujka 2019.

Dolazi vladavina Ovna, doznaj što te očekuje

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona Ovan počinje 21. ožujka i završava 19. travnja. Ukupno je 12 astroloških vladavina, od kojih se svaka podudara s 12 znakova Zodijaka. Za razdoblje Ovna tipično je da se manje razmišlja, a više poduzima.

Evo što trebaš znati o sezoni u Ovna, kaže Donna Page, certificirana astrologinja za Women's Health.

Ovnom vlada Mars, planet djelovanja, koji ljude čini spremnima da se uhvate u koštac s izazovima. "Bez većih problema uskočit ćeš u nešto što ne razumiješ u potpunosti, vjerujući da ćeš usput shvatiti o čemu se radi. Ovo razdoblje trebaš iskoristiti da napraviš stvari oko kojih si se premišlja, dopusti sebi da budeš spontana. Trebaš napraviti nešto novo, možda poslije zaključiš da si mogla i bez toga, ali tko ne riskira ne profitira", kaže Page i savjetuje da se od akcije trebaš suzdržati ako shvatiš da te motivira ljutnja, bijes i natjecateljski duh.

Svi znakovi će na neki način iskusiti utjecaj vladavine Ovna, ali neki više od drugih, a to su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci. "Ovi znakovi će zaista imati potrebu da započnu nešto novo", kaže Page.

Budući da je razdoblje Ovna obilježeno spontanošću, teško da ćeš se moći pripremiti za događaje koji slijede. "Ali, ćeš vjerojatno pokrenuti neke događaje koji bi mogli utjecati na tvoju bližu budućnost. Primijetit ćeš da djeluješ impulzivnije i da se manje premišljaš kad budeš trebala donijeti odluku, a to i nije tako loše", objašnjava Page.

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks Možda te zanima... Horoskop za ožujak za sve znakove Zodijaka Psiha i seks

Naravno da nećeš cijelo ovo razdoblje biti spontana, vjerojatno ćeš samo razviti intuiciju koja će ti pokazati kada da djeluješ odmah, a kada da ipak promisliš prije konačne odluke. Imaj na umu da odluke koje doneseš sada, mogu imati utjecaja i na tvoj budući život, zato pametno!

Sljedeći znak čija vladavina dolazi je Bik, a to je 20. travnja. S njim ćemo se svi zajedno osjećati uzemljenjenije i snažnije, što će biti značajna promijena u odnosu na vladavinu Ovna. A sada samo uživaj i prepusti se spontanosti, to se odnosi čak i na Djevice.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.