Psiha i seks Moje emocije 08. prosinca 2022.

Darovi koji će najviše razveseliti svaki od horoskopskih znakova

Foto: Pexels Božićni pokloni
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svima nam treba malo radosti u životu, a kako se približava vrijeme darivanja vjerojatno se pitate što će razveseliti vaše roditelje, prijatelje ili partnera. Ako niste sigurni, neka vam zvijezde budu vodiči u odabiru poklona.

Ovan

Zvijezde trenutno čine Ovnove hiperfokusiranim na karijeru i sliku o sebi pa će tako praktični pokloni, poput novog aparata za kavu koji će ih razbuditi radnim danima ili neke crvene čizmice profesionalnog izgleda biti pun pogodak za njih.

Bik

Bikovima vlada Venera, planet ljepote. Dakle, svima je u najboljem interesu da im se daju lijepe stvari, uključujući, ali ne ograničavajući se na šik torbe, luksuzne parfeme i svilene jastučnice, koje će njihovu kosu i kožu održati lijepima. Osim toga, ove godine se usredotočuju na svoju karijeru pa je i planer dobar poklon za njih.

Blizanci

Zna se da za osobe u ovom znaku sa svim njihovim raznolikim interesima, nije najlakše kupovati, ali vole učenje, pa su knjige ili filmovi uvijek dobar poklon. Uz to, trenutno su usredotočeni na obrazovanje i putovanja pa neka na tom tragu budu i pokloni.

Rak

Generički poklon neće razveseliti rakove, a ako jednostavno ne možete smisliti neki osobni dar, idite na uređenje doma. Raku ništa nije važnije od osjećaja lijepog i ugodnog doma. Osim toga u narednom periodu moglo bi ih zanimati okultno pa im poklonite knjige iz astrologije ili tarot karte.

Lav

Lavovi su rođeni da budu zvijezde pa im dajte bilo što blistavo ili sjajno. No, ove godine se usredotočuju na svoje veze, a ne na to  da samostalno stoje u središtu pozornosti pa je sve što mogu podijeliti sa svojim partnerom dobrodošlo.

Djevica

Iskreno, samo saznanje da ste mislili na njih dovoljan je dar za Djevice. Posebno će cijeniti ako im darujete neku knjigu u koju ste napisali dirljivu posvetu ili tečaj za samopomoć te ako im poklonite neki lijep, ali praktičan uredski pribor.

 | Author: Pexels Foto: Pexels

Vaga

Vage su vjerojatno najelegantniji znak zodijaka pa im pribavite bilo što lijepo! Ako trebate još inspiracije, cijeniti će sve što im može pomoći da eksperimentiraju sa svojim izgledom, ali i prodube svoje znanje o umjetnosti, glazbi, filmovima i književnosti.

Škorpion

Škorpioni su prirodno duboki i intuitivni, a trenutno se to intenzivira tako da vaš škorpion postaje još nostalgičniji i sentimentalniji nego inače. Dajte im nešto od srca, upareno sa slatkom porukom o tome koliko vam znače ili im dajte nešto s čim će uljepšati svoj dom. Naravno, nešto što pridonosi njihovom notorno seksi, vampirskom izgledu je također plus.

Strijelac

Specifični prijedlog za strijelca su sunčane naočale. Oni ove godine žele raditi sve zabavne zimske stvari na otvorenom, tako da su talve naočale prijeko potrebne na svim avanturama koje ih čekaju. Također uspostavljaju nove veze, pa im dajte nešto što mogu koristiti s prijateljima.

Jarac

Jarci imaju oko za kvalitetu, a ove su godine posebno usredotočeni na svoj status i reputaciju. Za njih ne trebate potrošiti tisuće kuna na dizajnersku torbu (iako to ne bi odbili), već im poklonite odjeću, nakit, dekor u klasičnom stilu ili nešto što mogu odjenuti na sljedeći poslovni razgovor.

Vodenjak

Vodenjak je čudak zodijaka (to je kompliment!) pa im najbolje poklonite sve što udovoljava njihovim neobičnim hobijima kako biste im pokazali da ih volite. Trenutno im se fokus vrti oko izgleda i samoizražavanja, pa je dobar potez pokloniti im sve što im pomaže da promijene izgled ili samo da eksperimentiraju.

Ribe

Nešto slatko i ugodno uvijek je pun pogodak za ribe. Mirisna svijeća, čupave čarape ili dobra knjiga možda izgledaju kao već potrošene ideje za poklon, ali one će i dalje cijeniti takve poklone i uživati u njima. 
 

Možda te zanima... Horoskop za prosinac: Dolazi vrijeme jasnoće, a kraj godine bit će emotivno intenzivan Psiha i seks
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.