Psiha i seks Moje emocije 24. listopada 2018.

Današnji pun Mjesec potaknut će razaranje loših veza i poslova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako oklijevaš oko donošenja neke poslovne odluke ili želiš raščistiti neke neriješene odnose današnji pun mjesec mogao bi ti dati konačni poticaj da to i učiniš.

Pun Mjesec 24. listopada je u znaku Bika, a prema astrologinji Donni Page to može izazvati vrlo intenzivne emocije i to ne samo za osobe rođene u znaku Bika, nego i za sve ostale. "Glavne promijene mogle bi se desiti u vezama koje nisu zdrave ili na poslovima gdje se prigušuje nečiji duh i kreativni potencijal", rekla je astrologinja za Women's Health.

"Ovaj pun Mjesec je poseban i zato što se događa dok se Mjesec spaja s Uranom u svojoj orbiti. Uran je poznat po svojoj nepredvidivosti i sposobnosti da potiče ljude na promjene koje u konačnici rezultiraju boljom budućnosti, čak i ako se u trenutku dok se to događa osjeća nelagoda", kaže Page.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Iako sve ovo s Uranom može zvučati dramatično, nije tako jer puni Mjesec u Biku poznat je i po tome da potiče na praktičnost i uzemljenje. Ako osjetiš poriv za odlaskom u prirodu to je od punog Mjeseca u Biku, kaže Page.

Možda te zanima... Feng shui horoskop otkriva kakve ćeš biti sreće u ljubavi i poslu Ljepota i relax Srceu_2 Možda te zanima... Feng shui savjeti za ljubavnu sreću Ljepota i relax

"Iako su svi znakovi pod utjecajem ovog punog Mjeseca osobe čiji je znak ili podznak u Biku definitivno će ga osjetiti. Svi koji su ignorirali poriv za promjenom sada će osjetiti poriv da nešto učine. Ova snažna energija uzdrmat će odnose i potaknuti pojedince da postave čvršće granice i više prakticiraju ljubav prema sebi", objašnjava astrologinja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.