Psiha i seks 08. studenoga 2022.

Današnji pun Mjesec je poseban, a njegov utjecaj bit će izražen ovih dana

Foto: shutterstock Pomrčina krvavog punog Mjeseca
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada spojimo pun Mjesec, pomrčinu, energiju Urana i Venere dobit ćemo savršenu kombinaciju za nove početke

Pomrčina punog Mjeseca u nekim kulturama ima negativnu konotaciju pa mnogi smatraju da se tijekom tog perioda trebamo posebno paziti nesreća, a neki čak savjetuju i da ne trebamo jesti u vrijeme pomrčine ili napuštati dom. Ipak, većina tih vjerovanja je utemeljena u vremenu kada nismo znali što je uistinu pomrčina, a kada joj pridodamo važan astrološki značaj, vidjet ćemo da se ipak radi o vrlo pozitivnom događaju. 

Ove sezone imali smo nekoliko pomrčina, a danas, 8. studenog, biti će posljednja potpuna pomrčina Mjeseca sve do 2025. godine. Zvana još i pomrčina krvavog Mjeseca, ovaj će fenomen donijeti veliku količinu energije koja sa sobom nosi važne promjene u našim životima. Kroz narednih nekoliko dana možeš očekivati uistinu velike i ponekad šokantne pomake, kako u privatnom, tako i ljubavnom te poslovnom životu. 

Ako tražiš savršen trenutak za prvi korak, onda je to sada

Već sam pun Mjesec ima snažnu energiju, no kada ju spojimo s pomrčinom dobili smo savršen recept za transformaciju. Ovoga puta je sve to u kombinaciji s Uranom koji je poznat po naglim promjenama i nepredvidivosti tako da će se nekima život okrenuti potpuno naglavačke, a promjenu će prihvatiti čak i oni koji joj se najviše opiru. 

Komfor zona ovih će dana imati sve zamagljenije rubove, odnosno granica između poznatog i nepoznatog lako će se brisati. Emocije poput straha ili srama koje su nekada vladale nama sada se pretvaraju u odvažnost i avanturistički duh koji nas vodi prema novim ciljevima i idejama. Oduvijek si se htjela baviti nekim posebnim hobijem ili se preseliti u daleku zemlju? Odlično, vrijeme je da takve želje pretvoriš u stvarnost, a s planiranjem započni već danas. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Emocije poput straha ili srama koje su nekada vladale nama sada se pretvaraju u odvažnost i avanturistički duh koji nas vodi prema novim ciljevima i idejama

Ni ljubav ovih dana neće mirovati

Kao da ova trostruka "prijetnja" pomrčine, punog Mjeseca i Urana nije dosta, u priču se umiješala Venera, planet ljubavi i romantike. Venera ovih dana služi kao savjetnik za veze koji nas tjera da duboko preispitamo što je to što želimo od ljubavi i dobivamo li to uistinu. Jednom kada dođemo do zaključka što je to što zapravo želimo, kumulativna energija astrološke situacije gurnut će te da djeluješ u pravom smjeru. 

Čak i ako te potakne da prekineš dugogodišnju vezu ili čak zaruke, s vremenom ćeš vidjeti da je to bio pravi izbor i da će ti on na kraju ipak donijeti sreću i priliku da nađeš nekoga tko će ti pružiti sve što želiš i zaslužuješ. Ne trebamo se bojati takvih misli i osjećaja, pogotovo u ovom periodu kada ti sve govori da nešto poduzmeš. 

Kako će pomrčina krvavog punog Mjeseca utjecati na tvoju budućnost?

Istina je da je transformativna energija pomrčine punog Mjeseca najjača tek nekoliko dana oko samog događaja, ali promjene koje napraviš tijekom ovih dana imat će utjecaj na ostatak tvog života. To najbolje možemo vidjeti ako se primjerice upustimo u novu ljubavnu avanturu koja bi mogla postati cjeloživotno partnerstvo ili možda novi hobi koji s vremenom može postati i posao iz snova. 

Kada razmišljaš o promjenama ovih dana, pokušaj imati otvoren um i vidjeti kakve će posljedice ta jedna stvar danas imati na tvoj cijeli život. Sve to će ti pomoći da se još lakše odvažiš na prvi korak i kreneš prema potpuno novom i boljem životu. 
 

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za studeni za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.