Psiha i seks 19. studenoga 2021.

Danas nas prati energija punog Mjeseca u Biku i evo što nam donosi

Foto: shutterstock Ovo je period u kojem uistinu ne možeš znati što te čeka sutra
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Danas se u 9:59 na nebu pojavio pun Mjesec u znaku bika što znači da se trebamo prepustiti kaotičnoj energiji koja nam donosi zabavu u život

Ako si ostatak godine odgovorna osoba koja obavlja sve obaveze na vrijeme i držiš se svoje rutine, vrijeme je da iskusiš kako je to biti nepredvidiva i prepustiš se zabavi. U tome će ti pomoći pun Mjesec u znaku bika koji ti donosi veliku dozu impulzivnosti. Ovo je period u kojem uistinu ne možeš znati što te čeka sutra. 

Pun Mjesec pojavio se na nebu danas u 9:59. Prema tradiciji brojnih naroda ovaj pun Mjesec naziva se i Mjesec dabra ili mraza. Baš kao i dabrovi, ljudi su nekada s dolaskom punog Mjeseca u studenom završavali pripremu za dugu i hladnu zimu te je uslijedilo vrijeme zabave i druženja s obitelji. 

Što za tebe znači pun Mjesec u znaku bika?

Ono što je posebno kod punog Mjeseca danas je njegov položaj u znaku bika. Bikova energija donosi ti samopouzdanje i snažnu volju što znači da bi ovih dana mogla napraviti nešto potpuno ludo i nepromišljeno kako bi se zabavila. Možda odlučiš pokupiti najbolju prijateljicu na poslu i krenuti na vikend putovanje ili se pojaviš u frizerskom salonu s idejom o potpunom makeoveru. 

Dok uživaš u ovim impulzivnim događajima, težit ćeš i osjećaju povezanosti te stvaranju dubljih odnosa. To što su tvoje odluke iznenadne ne znači da nemaju značenje pa će ti tako pomoći da stvoriš snažniji odnos s bližnjima ili čak sa samom sobom
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Bikova energija donosi ti samopouzdanje i snažnu volju što znači da bi ovih dana mogla napraviti nešto potpuno ludo i nepromišljeno kako bi se zabavila

Također će se rasplamsati i tvoja seksualna energija koju ćeš usmjeriti na osobu koja ti se sviđa, bila ona dugogodišnji partner ili potencijalni, budući. Ono što će ti dati ovu novu energiju je samopouzdanje pa ćeš tako zavoljeti svoje tijelo baš onakvo kakvo je i shvatiti da si s pravim stavom neodoljiva. 
 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi koji si najbolje odgovaraju kao prijatelji Psiha i seks

Što pun Mjesec u znaku bika donosi u budućnosti?

Kaotična energija punog Mjeseca u biku može ti donijeti pregršt sreće, veselja i novih zanimljivih priča koje ćeš prepričavati godinama, no nemoj dopustiti da se takvi događaji pretvore u neugodnu situaciju koja će te progoniti. Trebaš iskusiti slobodu koju donosi pun Mjesec, ali isto tako uvijek imaj na umu kako će se tvoj idući potez odraziti na tvoju budućnost. 

Ono najbolje što će proizaći iz današnjeg punog Mjeseca je samosvjesnost o tome koliko život može biti zabavan ako se tako postaviš prema njemu. Više avantura u život možeš dodati i kada te u tome ne potiče Mjesec, a najljepše dane provest ćeš kada nađeš ravnotežu između obaveza i zabave. 
 

Možda te zanima... Horoskop za studeni za svih 12 znakova Psiha i seks Možda te zanima... Horoskop za svih 12 znakova za razdoblje škorpiona Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.