Psiha i seks 05. veljače 2015.

Brini o sebi za Dan žena u Makronovi

Zen-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Makronova i ove godine povodom Dana žena, 8. ožujka, organizira bogat edukativni program s porukom: Brini se o sebi. Program vode iskusne stručnjakinje koje će govoriti o prehrani, njezi, emocijama i svemu onome što čini naš život zdravijim i sretnijim. Dođi na program posvećen cjelovitom zdravlju žene. Nauči korisne stvari, opusti se, zabavi i napuni baterije na svoj dan

Cjelovito zdravlje žene

'Program se odvija u sklopu Makronovina koncepta Cjelovito zdravlje žene te ćemo kroz predavanja, radionice i otvorene razgovore dati uvid u to što znači cjelovito brinuti o sebi. Žene su danas pod velikim opterećenjem i stresom uslijed velikih obaveza i očekivanja, u poslovnoj i obiteljskoj sferi i zbog toga često trpi njihovo zdravlje. Želimo pokazati kako svakodnevno možemo učiniti puno toga kako bismo se osjećale bolje, bile zdravije i sretnije. Važno je i da dijelimo iskustva te jedne drugima damo podršku', rekla je Tamara Dabić, ravnateljica Makronove.

Makronova već desetak godina razvija koncept Cjelovito zdravlje žene te organizira popularne programe koji odgovaraju na svakodnevne praktične izazove s kojima se nose žene u suvremenom društvu. 'Naši programi posvećeni zdravlju žena su vrlo popularni, prošle godine smo primjerice imali odličan odaziv povodom Dana žena, tražilo se mjesto više, a polaznice su bile uistinu oduševljene jer su u jednom danu dobile uistinu puno: informacija, podrške i dobre atmosfere', istaknula je Tamara Dabić.

Program povodom Dana žena u Makronovi 8.3.2015.:

  • 10:00 – 12:00 sati Hrana – moja najbolja prijateljica - Najbolje namirnice, dodaci prehrani i biljne tinkture za žensko zdravlje.
  • 12:00 – 13:00 Pauza i zakuska s cjelovitim organskom hranom i napitcima
  • 13:00 – 14:30 Istina o ljepoti - Prirodni proizvodi za zdravlje i ljepotu. Kako koristiti eterična ulja. Intimna njega i pregršt praktičnih savjeta za ljepotu koji neće ugroziti zdravlje.
  • 15:00 – 16:30 Panel Žene ženama - Kako cjelovito pristupiti zdravlju i njegovati ga na svim razinama.
  • 16.30 – 17:30 Druženje uz glazbu

Predavačice: Jadranka Boban Pejić, Žana Hinek, Senka Ljubić, Irena Nedeljković, Jadranka Marković, Matilda Ivaniš Knez, Tamara Dabić, Vlasta Prohaska Jarec.

Program se odvija u Makronovi, Ilica 11/I. kat
Popularna cijena programa sa zakuskom i napitkom u pauzi iznosi 190 kn
Rezerviraj svoje mjesto: info@makronova.com, 01/ 4847 119.

www.makronova.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.