Psiha i seks Moje emocije 23. ožujka 2020.

Poruka anđela za sve nas: Nježnost je sada sila koja će biti potrebna za iscjeljenje

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi poruku za sve nas za ovo izazovno razdoblje koje je pred nama. Što se događa? Svemir se budi, vaš Svemir se budi i mijenja. Nema spavanja dijete. Sada je vrijeme buđenja.

Što to točno znači? Sve se ubrzava. Zemlja više ne može podnijeti sve što ste joj učinili. Nije moguće to sve podnijeti. Zapalili ste šume, otrovali rijeke, mora, uništili mnoštvo kreacije koja vam je dana da živite u balansu - u dobru, zdravlju i ljubavi. Niste poštivali dano, sada se priroda sama brine za sebe. Živite na planetu Obilja, jednom od najljepših planeta. Zamijenili ste jednostavnost za kompliciranija rješenja, upravljanje svime i svima. Svoju ste stvaralačku silu usmjeravali u destrukciju umjesto u služenje, stvaranje za dobro svih. Sve vam je dano. Od vode, hrane, skloništa, sve vam je dano.

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER

Premalo je onih koji su osviješteni da biste sami svojim tempom promijenili rušilački tijek koji ste pokrenuli sami. Ovo što se događa je prirodno. Ne postoji ništa skriveno u ovome kao što mislite, niti je išta od ovoga kazna za čovjeka. Ovo je prirodno jer život na Zemlji ima funkciju koju dijeli s cjelokupnim Svemirom. Zemlja ne može narušavati ravnotežu sveukupnog postojanja, to je nemoguće.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Nema potrebe paničariti, nema potrebe kreirati iz straha. Zato se sada događa buđenje. Nekima prisilno, neki će i dalje htjeti spavati, neki su već probuđeni, ali pretihi. Vrijeme je za uzdizanje, već vam je rečeno. Nema potrebe paničariti, nema potrebe kreirati iz straha. Sada je vrijeme za budno osluškivanje. Budi, osluškuj, djeluj prema porukama koje ti dolaze. Ne zanemaruj ih. Nisi sama. Nitko u ovome nije sam niti će biti sam.

Sada je vrijeme osluškivanja i služenja

U tišini ste budniji i možete prepoznati glas svoje duše. Zato kažem "osluškujte". Istovremeno imate priliku spoznati sebe kroz brižnost, njegujuću energiju koja može iscijeliti vaš svijet. Vrijeme je za budno kretanje kroz život. Imate priliku pomoći planetu da se obnovi, pomoći čovjeku da bude ono što jest svrha njegovog postojanja - da živite stvaralačku silu koja vam je dana za najviše dobro svih. Da služite, stvarate, širite svoje postojanje. Nema mjesta za sažimanje, upravljanje. Više nema ni mjesta ni vremena. Imate svi priliku probuditi se iz sna u koji ste se uljuljkali. To ne treba biti grubo. I zato je nježnost sada sila koja će biti potrebna za iscjeljenje. Nježnost prema sebi, svima i svemu.”
Šaljem vam svima ljubav, svjetlost, anđele. Nismo sami, sada je vrijeme za duboko povjerenje u život, Boga, Anđele.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.