Psiha i seks 16. veljače 2016.

Ovih 5 stvari nemoj raditi prije seksa

Brijanje_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako će se završiti spolni odnos ovisi o nizu činjenica, a kako bi umanjila mogućnosti za nezadovoljavajući ishod postoje stvari na koje možeš utjecati. Ako budeš slijedila ove savjete možeš se poštedjeti neugodnih zvukova, kožnih iritacija, ali i loših interpretacija scena iz erotskih filmova

Ovo nemoj raditi:

  • Uzimati antihistaminike - "Djeluju tako da isušuju sluznicu, pa osim nosa mogu isušiti i tvoju vaginu", kaže Nicole E. Williams, ginekologinja.
  • Jesti začinjenu hranu - "Hrana koju jedeš može utjecati na okus i miris vagine", kaže ginekologinja. Jako začinjena hrana koja obiluje ljutom paprikom i namirnicama koje nadimaju poput graha, što je tipično za meksičku hranu zaista mogu pokvariti intimne radosti, ne samo zbog mirisa nego i vjetrova. Saznaj je li tvoja vagina dovoljno kisela.
  • Previše piti - naravno nekoliko pića te mogu uvesti u pravo raspoloženje, ali ako pretjeraš otupjet će ti osjetila, a postoji i opasnost da se nekih dijelova nećeš ni sjećati. Istraživanje provedeno na Sveučilištu Missouri-St. Louis, pokazalo je da 11 posto osoba koje konzumiraju previše alkohola prije stupanja u intimni odnos imaju problema s postizanjem orgazma. Muškarci teže dolaze do vrhunca, a žene trebaju dodatnu stimulaciju kako bi doživjele orgazam.
  • Brijati se - bolje je da se obriješ večer prije odnosa jer ako si svježe obrijana koža ti je nadražena i sklonija iritacijama, a u slučaju da se posiječeš, putem otvorenih ranica postaješ izloženija infekcijama poput herpesa i HPV-a.
  • Koristiti hranu kao predigru - "Možda zvuči kao atraktivna ideja da svoje intimne dijelove mažeš čokoladom, ali ne zaboravi da gljivice obožavaju šećer", objašnjava Nicole E. Williams.

Doznaj osam činjenica o erekciji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.