Psiha i seks 11. svibnja 2016.

9 laži prije i poslije noćnog izlaska

Party_2
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dobra sam u ostvarivanju kontakata s novim ljudima -  ne, neću provesti još jednu večer u društvu prijatelja u zbijanju šala koje samo "naš mali, odabrani krug" razumije, već ću cirkulirati kroz masu kako bih upoznala neke nove ljude. Prokletstvo, ponovno sam večer provela isključivo sa svojim prijateljima

  • Bol je relativna stvar - naravno da me noge bole poslije pola sata nošenja štikli, jer cijelo vrijeme trčim od kupaonice do spavaće sobe. Prestat će sto posto čim izađem iz kuće.
  • Piće za zagrijavanje ne škodi - ako popijem nekoliko pića prije izlaska, uštedjet ću novac, a u klubu ću već biti zagrijana. I da, nema šanse da ću se ujutro probuditi u šest sati na kauču i shvatiti da sam prespavala izlazak.
  • Novac u grudnjaku – sakrit ću 100 kuna u grudnjak i kad budem pomislila da nemam više novaca za taksi jer sam sve vani potrošila – bit će i više nego dovoljno da se vratim kući. Da si ne lažemo, bit će jako smiješno kad u tri ujutro budem kopala po grudnjaku pravdajući se taksistu da je sad pravo vrijeme za samopregled grudi.
  • Neću pričati o poslu - neću pričati o poslu, neću pričati o poslu, neću pričati o poslu.
  • Plešemo fantastično - to što ću se ujutro probuditi s modricama na koljenima ne znači da znam plesati. Štoviše, na plesnom podiju oličenje sam elegancije. Fotografije ipak ne bih objavljivala na društvenim mrežama.
  • Sve će stati u pismo-torbicu - nema razloga da nosim veliku torbu i da nemam kamo s njom kad sve stane i u pismo-torbicu. Naravno da će, kad naguram sve potrepštine, eksplodirati na dodir, ali mi velika zaista nije potrebna.
  • Naravno da mu neću slati SMS-ove - sve dok ne popijem piće previše.
  • Dobra sam u ostvarivanju kontakata s novim ljudima -  ne, neću provesti još jednu večer u društvu prijatelja u zbijanju šala koje samo "naš mali, odabrani krug" razumije, već ću cirkulirati kroz masu kako bih upoznala neke nove ljude. Prokletstvo, ponovno sam večer provela isključivo sa svojim prijateljima.
  • Nema šanse da sam potrošila više od 300 kuna sinoć, toliko sam imala u novčaniku. Ups, kakav je ovo račun za čak četiri votke u mojoj torbi? Hm, to sam platila karticom.

Pogledaj kako izgleda bezrazložna zabrinutost.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.