Psiha i seks Seks i veze 19. kolovoza 2022.

9 anatomskih tipova muških i ženskih spolnih organa i njihova kompatibilnost

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Quodoushka je dio duhovne tradicije Nagual, srednjoameričkih Indijanca, a praksa Quodoushka nudi praktične upute za intimne odnose - kako doći do više razine orgazma i seksualne ekstaze te uči kako se mogu poboljšati partnerski odnosi. Prema Quodoushki postoji devet anatomskih tipova muških i ženskih spolnih organa, a ovisno o tipu mogu objasniti nečiji ljubavni afiniteti kao i kompatibilnost.

Nagual tradicija je povezivala datume rođenja s određenom životinjom (kao i horoskop) te je pridavala osobi rođenoj u određenom znaku i dobre i loše karakteristike pa je u skladu s karakteristikama životinja napravila i podjelu anatomskih tipova spolnih organa. Fizički smo međusobno dosta različiti.

Žena prema anatomskom tipu vagine može biti ovca, srna, vučica, mačka itd., a muškarci mogu po anatomskom tipu biti konj, jelen, kojot itd. Osim fizičke različitosti koja se odlikuje različitim izgledom malih stidnih usana, smještajem klitorisa u odnosu na ulaz u maternicu, odnosno dužine i debljine penisa, položaja mošnji, svaki od tipova ima i različite psihološke odlike.

Muškarac_1 Možda te zanima... Dva muškarca različite dobi otkrivaju kako izgleda njihov seksualan život Psiha i seks

Ovisno o anatomiji, svakom od tih tipova žena i muškaraca godi različit pristup vođenju ljubavi, duljini snošaja i slično. Velika je razlika primjerice između 'žene srne' i 'žene plesačice'. 'Žena srna' može postići orgazam za manje od jedne minute dok je 'ženi plesačici' potrebno i do pola sata stimulacije. To je tako zbog anatomskih razlika.

Naime kod 'žene srne' je klitoris izložen (bez kožnog pokrova) i vrlo je blizu ulasku u rodnicu te G točki pa joj je dovoljan i kratak podražaj da bi doživjela orgazam, dok drugim tipovima žena treba znatno duže. Tako je i s muškarcima. Ovisno o tome kojem anatomskom tipu pripadaju, imaju različite pristupe o tome kako vole da ih se dodiruje, vole li duže ili kraće vođenje ljubavi.

Seks-Igrice Možda te zanima... Donosimo odgovore na 4 neugodna pitanja o seksu Psiha i seks

Primjerice 'muškarac medvjed' se jako razlikuje od 'muškarca konja'. 'Medvjed' voli sporiji i nježniji snošaj, dok 'konj' voli brži i intenzivniji. 'Muškarac konj' ne voli da mu se naređuje, ali mu se zato može šapnuti u uho što treba raditi. Cijela poruka o različitim anatomskim profilima iz kojih proizlaze i psihološke karakteristike jest da naučimo kako tretirati jedni druge da bismo bili zadovoljniji. Ako se to nauči, onda se svi tipovi mogu međusobno slagati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.