Psiha i seks 15. srpnja 2022.

7 ženskih dijelova tijela koje muškarci obožavaju baš onakve kakvi jesu

Foto: shutterstock ma nešto u ključnoj kosti što je čini jednim od ženskih dijelova tijela koje muškarci vole
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako bi većina na prvu pomislila da muškarce kod žena najviše privlače grudi i stražnjica, postoje i mnogi drugi dijelovi tijela koje oni vole. Naravno nemaju svi muškarci isti ukus, ali ovdje se govori o većini.

Zbog nametnutih standarda ljepote, žene često razmišljaju da nisu dovoljno lijepe ili da nemaju dovoljno veliku stražnjicu ili grudi. Često se zbog tih "mana" osjećaju nesigurno pa se neke čak i podvrgnu plastičnim operacijama kako bi se osjećale bolje. Ipak, muškarci na te "mane" ne gledaju kao nešto nesavršeno, već ih jednostavno obožavaju. Saznaj kojih je to sedam dijelova tijela od glave do pete koje muškarci vole baš onakvima kakvi jesu. 

Kosa

Muškarci vole način na koji miriše ženin šampon. Način na koji njena kosa pada preko lica, a najviše vole kada je žene stavi iza svog uha. Privlači ih i sjaj kose zbog čega ne mogu odoljeti proći prstima kroz nju.

Oči

Jedna od prvih stvari koju muškarci primijete na ženama su oči. Oči bez obzira na boju i oblik imaju svoj čar pa se ne moraš brinuti ako nisi svladala make up trikove koje tvoje oči mogu učiniti zavodljivima. 

Možda te zanima... Tip ženskog lica koji je muškarcima najatraktivniji Psiha i seks

Koža

Mekana i glatka koža jednostavno poziva na milovanje pa muškarci često vole provoditi vrijeme sa ženom i maziti se. Osjećaj kože na koži jednostavno se ne može nadmašiti. 

Ključna kost

Ima nešto u ključnoj kosti što je čini jednim od ženskih dijelova tijela koje muškarci vole. Njima je to jednostavno neodoljivo. Možda je zbog njezinog oblika zbog čega je idealna za udisanje ženinog prirodnog mirisa ili za dugotrajni poljubac.

Pupak

Samo gledanje u područje pupka za muškarca može biti seksualni okidač. Ova erogena zona ističe ženin struk, obline i ljepotu pa je pupak za muškarce jednostavno privlačan.  

Možda te zanima... 6 erogenih zona na koje nikad nisi ni pomislila Psiha i seks

Obline

To se može odnositi na ženine noge, leđa, bokove koje vole promatrati kada se žena kreće ili stražnjicu koju mogu uhvatiti. Obline pokazuju ženstvenost pa su one muškarcima jednostavno savršene takve kakve jesu, koliko god male ili bujne.

Grudi

Tehnički i grudi spadaju u obline, ali se nalaze u posebnoj kategoriji jer su muškarcima u usporedbi s drugim dijelovima tijela najprivlačnije. Oni ih vole gledati,  dirati i milovati.

Što ženu čini privlačnom? Možda te zanima... 10 suptilnih znakova koji dokazuju da si jako privlačna! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.