Psiha i seks Seks i veze 30. lipnja 2016.

7 pitanja uz koja ćeš otkriti jesi li napokon pronašla pravog

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dijeliti život s voljenim muškarcem je ideal, ali nije lako naći pravoga za sebe. Pametna žena će koristiti ne samo svoj razum, već i mudrost kako bi se odlučila i odabrala dobrog muškarca za suživot, a ovih sedam pitanja mogu doprinijeti.

Na ovo obrati pažnju

  • Je li atraktivan? Biti atraktivan ne znači da on mora biti u trendu i seksi. Biti dosljedan u karakteru, uvjeren u stavu i veseo, ono je što trebaš tražiti u muškarcu. To će ti pomoći da nađeš dobrog muškarca koji će uvijek biti pozitivan.
  • Je li dobar prijatelj? Samo otvoreni istomišljenici mogu biti vezani grupom prijatelja. Druželjubivost i vesela narav je najbolja stvar koja će učiniti da se muškarac ističe u gomili. Društven muškarac može ponuditi dugotrajna druženja. On će biti savršen suprug s kojim možeš podijeliti sve.
  • Zna li razgovarati? Važno je imati dobru komunikaciju jer nesporazumi mogu lako uništiti odnos.Dakle, bitno je da tvoj muškarac zna i hoće jasno izraziti svoje mišljenje. 
  • Je li pouzdan? Povjerenje je temelj svakog odnosa. Ako ti je teško saznati je li on vjerodostojan, onda je vjerojatno da je nepouzdan. Dobar čovjek uvijek će zadržati svoju iskrenost u odnosima. To je ono što je potrebno da bude savršen suprug.
  • Nedostaje li ti? Daj mu priliku da ti nedostaje jer ćeš ti tako postati jasniji i tvoji i njegovi osjećaji.
  • Podržava li te? Budi sigurna da riječ uspješan zrači pozitivne vibracije koje će pridonijeti predivnim promjenama u tvom životu. Dobar muškarac će uvijek podržati osobni i profesionalni razvoj svoje žene.
  • Je li odgovoran prema obitelji? Možeš zaustaviti potragu ako nađeš osobu koja je odana i odgovorna prema svojim roditeljima i rodbini. On će definitivno biti partner pun ljubavi i brige prema tebi, a posvećen otac svojoj djeci.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.