Psiha i seks 27. travnja 2016.

5 komplimenata kojima ćeš ga osvojiti

On_1450X300_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci se vole osjećati potrebnima. Nije bitno radi li se samo o otvaranju staklenke ili mijenjanju žarulje, ali osjećaj da ti je potreban jedan je od od onih koji ga najviše ushićuju. Ako želiš da se lijepo osjeća uz tebe, evo što mu još možeš reći

  • Genijalan si - čak i ako se radi o tome da ti je predložio da iskoristite kupon iz dnevnih novina pri kupovini namirnica.
  • Kosa ti izgleda fantastično - vjeruj, puno je muškaraca koji posvećuju svojoj "nestašnoj", ‘"tek sam ustao iz kreveta’" frizuri više vremena nego što misliš.
  • Kako ti dobro mirišeš - bilo da se radi o parfemu ili njegovom prirodnom mirisu bit će mu drago to čuti.
  • Odličan si u  svome poslu - poslovi su ogroman dio našeg života. Primiti kompliment na račun onoga što radiš je uistinu velika stvar. Pogotovo ako ima nadređenog koji se baš ne razbacuje s komplimentima.
  • Možeš li mi složiti playlistu - pogotovo ako vam se ukusi razlikuju. To je njegova mala pobjeda na koju će biti jako ponosan.

Nauči primati i davati komplimente.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.