Psiha i seks Seks i veze 18. ožujka 2020.

4 mala trika uz koja možeš otkriti partnerove seksualne fantazije

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kad je seks u pitanju gotovo svi imamo nešto što se smatra "čudnim", a nas to uzbuđuje. Tako i tvoj partner može misliti da su neke njegove sklonosti perverzne, pa ih radije zadržava za sebe. Ali, postoje mali trikovi uz koje možeš ohrabriti svog partnera da ti otkrije svoje seksualne želje.

Celeste Holbrook, seksualna terapeutkinja savjetuje što da pitaš i radiš sa svojim partnerom kako bi otkrila što ga uzbuđuje.

  • Razgovarajte o najboljem seksu koji ste ikad imali - ako je vaša veza ozbiljna i dugotrajna možeš ga pitati o seksualnom iskustvu koje je najviše ispunilo njegova očekivanja i iz detalja otkriti što je to što ga uzbuđuje. Ako mu je neugodno, možeš ti prva ispričati svoje iskustvo. Oboje trebate za sebe zadržati imena ili opise osoba s kojima ste imali to iskustvo i usmjeriti se na pojedinosti koje su upravo taj seksualni odnos učinile posebnim.
  • Gledajte erotske filmove zajedno i diskutirajte o njima – ako primijetiš da tijekom nekih scena djeluje zbunjeno ili da se čak srami, to je znak da mu se sviđaju.
  • Sastavite listu želja – oboje napišite na papir po tri želje i predajte jedno drugom. Već samom tom razmjenom seksualnih želja uzbuđenje će postajati sve veće i otvorit će se prostor za eksperimentiranje i dijalog.
  • Obrati pažnju na njegove postupke tijekom seksa – prati što ponavlja svaki put, primjerice voli li te povući za kosu ili te udariti po stražnjici. Ne mora biti ništa od navedenog, jednostavno prati što ga uistinu uzbuđuje. A možeš ga to i pitati dok ležite u krevetu nakon seksa

Sedam seks faza u životu svake žene.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.