Psiha i seks Moje emocije 11. listopada 2021.

3 znaka koja će imati odličan tjedan od 11. do 17. listopada

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postoji nekoliko kozmičkih događaja koji doprinose pozitivnosti tjedna, a jedan od tih aspekata je što nema više Saturnovog retrogradnog hoda, ono što je prije samo tjedan dana bilo tako zbunjujuće i iritantno, sada se osjeća jasnije i manje ometa.

Ovo je tjedan u kojem se mnogi od nas počinju osjećati umireno i spremni prihvatiti veće ideje i projekte. Neke će obuzeti kreativnost, dok bi drugi mogli biti obuzeti romantičnim osjećajima. U svakom slučaju i Jupiter i Saturn se kreću prema naprijed (iako Jupiterovo retrogradno kretanje nikoga previše ne uznemirava) tako da će to donijeti olakšanje, piše Your Tango. Ovaj tjedan je dobar za sve znakove, a pogotovo za ova tri.

Ovan

Ono što vam se ovaj tjedan čini tako sjajnim je ideja da se konačno osjećate kao da ste rastrgali lance koji su vas sputavali. Ovo prelazi s karijere na ljubav - kao da ste naišli na 'pravi' način da radite stvari, prema vlastitom skupu ili pravilima, pa ipak, sve vam ide na ruku. Ono što vam daje dodatni poticaj je to što je Saturn konačno krenuo direktno, nakon duge retrogradnosti ispunjene pritiskom. Ovog biste tjedna mogli početi razmišljati na nov način, kao i osjetiti potrebu isprobati nove stvari. Ovdje se ne radi samo o pokušavanju nečeg novog, nego i ostvarenju uspjeha za što imate jako dobre šanse ovaj tjedan.

Možda te zanima... Horoskop za listopad za sve znakove Psiha i seks

Bik

Ne možete vjerovati kako je život postao dobar. Proživjeli ste život ne znajući kome vjerovati, ali ste i sto posto otvoreni za ideju o mogućnosti uspjeha te da ponekad morate vjerovati u najbolji ishod kako biste izvukli najbolje. Uostalom, zašto sumnjati u nešto što se do sada pokazalo dobrim. Ako budete sumnjali, uništavate sve dobro što ste postigli do sada. Bikovi ovo je fantastičan tjedan za vas. Uživajte u onome što imate i očekujte više od toga. Ovo nije samo trenutak sreće, ovo je početak nečeg velikog. Uživajte jer je stvarno.

 

Lav

Toliko ste prošli ovo ljeto da vas boli; želite nove stvari, nova iskustva i nove ambicije, a to je upravo ono što ćete dobiti ovaj tjedan, Lavovi. To može izgledati kao novi posao ili prilika za rad s nekim kome ste se oduvijek divili. Kreativno gledano, ovo bi se moglo pokazati kao jedan od vaših najinspirativnijih tjedana u godini do sada pa ako dođete na ideju koja vam se čini 'ispravnom', ne ustručavajte se pretvoriti je u stvarnost. Svemir je na vašoj strani i ako pokažete napor, kozmička ruka će vidjeti vaš trud i pogurati vas naprijed. Ovaj tjedan posao ne prestaje i vi ćete biti uključeniji nego što ste mislili da je moguće. I sve je to dobro; želite biti uključeni, želite ostaviti ljetnu buru iza sebe. Želite rasti, dijeliti i zabavljati se - Lavovi, upravo je ovaj tjedan kao stvoren za to.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.