Psiha i seks 03. svibnja 2016.

3 tipa neodoljivih muškaraca

On_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Elegancija i pristojnost, pažljivo birana odjeća i društvo, savršen parfem i galantan pristup – žene na ovo sigurno "padaju" ili on ima "ono nešto", a to nešto može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, manire i talent

  • On je snažan i muževan -  oni su snažni alfa mužjaci, s velikom količinom testosterona. Frajeri koji već desetljećima privlače pozornost žena. Muževnost je ono što uzbuđuje žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.
  • On ima stila -  elegancija i pristojnost, pažljivo birana odjeća i društvo, savršen parfem i galantan pristup – žene na ovo sigurno "padaju". Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu. Dovoljno je znati što žene vole, a to je da budu mažene i pažene.
  • On ima "ono nešto" - to nešto može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, manire i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji muškarac ostavlja na ženu.

Otkrij koje su karakteristike alfa muškaraca, a koje alfa žena.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.